|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πρέπει να είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές ; | |||
ΝΑΙ, θα με βοηθήσει να ψωνίσω γιατί δεν προλαβαίνω τις υπόλοιπες ημέρες. | 3 | 2.68% | |
ΝΑΙ, ελεύθερη οικονομία έχουμε, ας καθορίσει μόνη της τα ωράριά της. | 15 | 13.39% | |
ΟΧΙ, μου φθάνουν οι υπόλοιπες 6 ημέρες για ψώνια. | 31 | 27.68% | |
ΟΧΙ, η αργία της Κυριακής, δεν είναι διαπραγματεύσιμη. | 71 | 63.39% | |
Δημοσκόπηση πολλών επιλογών Ψήφισαν: 112. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να είναι ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές ;
Απόσπασμα:
χεχεχεεχ τρελος χαζομπαμπας ...και ακομα δεν βγηκε...ασταααα Οσο για το αλλο..κοιτα σε αυτο που ειμαι αυτη την στιγμη,προκοπη δεν υπαρχει,οτιδηποτε σε σχεση με την οικοδομη ΠΕΘΑΝΕ και δεν επανερχετε για τα επομενα 15 χρονια....αλλα αν διαβασες το κειμενο μου καλα ειδες οτι φτιαχνω και εγω το καραβακι μου για μεγαλυτερα τρεξιματα...χρατσα χρουτσα,χρατσα χρουτσα το παλευω και εγω...δεν ειμαι του καναπε ρε φιλε,οι επιλογες μου μπορει να μην ηταν οι σωστες,αλλα ολα αλλαζουν. Αργησα λιγο αλλα πριν 2 χρονια πηρα αποφασεις σωστες,σκληρες και δικαιες....εμεινα πολυ πισω,ελπιζω με διαρκες ντεμαραζ να καλυψω τα πολυτιμα χαμενα χρονια...40αριζω σιγα σιγα βλεπεις.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δουλεύω κάθε μέρα τη "δική μου επιχείρηση". Έχω κάθε μέρα την αγωνία αν θα βγάλω το κόστος του αφεντικού μου ώστε να δικαιολογώ τα λεφτά που θα μου δώσει στο τέλος του μήνα. Όπως έχει άγχος ο επιχειρηματίας, έτσι έχω άγχος και εγώ. Από εκεί και πέρα όμως ισχύει αυτό που έγραψες. Σκέψου λοιπόν, να υπήρχε νόμος ότι τα ιατρεία θα είναι κλειστά τα ΣΒΚ! Τέλος! Δεν υπάρχει επείγον, ξε-επείγον. Τέλος! Δεν ανοίγεις βρε αδελφέ. Δεν θα ήταν κάπως "δύσκολο" παράλογο κλπ; Και το λες και μόνο σου. Δεν το κάνεις ΚΑΘΕ Κυριακή. Έχεις το δικαίωμα όμως να το κάνεις όποτε θες, όποτε χρειαστεί όπως θες βάπτισέ το. Ε, έτσι λοιπόν σωστό μου φαίνεται να εμένα το κατάστημα που πουλάει ρολόγια στη Τσιμισκή, να έχει το δικαίωμα να ανοίξει και την Κυριακή, αν θέλει, αν χρειαστεί. Αν το ερώτημα ήταν: Συμφωνείτε με το νόμο να ανοίγουν πλέον τα μαγαζιά κάθε Κυριακή; Όλα! Κάθε Κυριακή του έτους, τότε προφανώς θα διαφωνούσα. Αλλά ούτε αυτό λέει ο νόμος, ούτε αυτό είναι το ερώτημα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο τέλος όλα θα πάνε καλά!!!!! Και όπως έλεγε και στην ταινία "αν δεν είναι όλα καλά... είναι γιατί δεν ήρθε ακόμη το τέλος"!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χεχεχεχεχ καλοοοο να εισαι καλα Γιαννιο παντα γερος και με πολλες δυναμεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=ARGI;968741][CENTER][/
Άντε μωρε ο αντί αναπτυξιακός οπισθοδρομικος να πάρει τον παππού στο μαγαζί να τον βοηθήσει τι αηδίες ειναι αυτές 90 χρόνων μια χαρά ειναι τσάμπα σύνταξη έπαιρνε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το έχεις δει προσωπικά ή απλώς επειδή στην Ευρώπη είναι ανοιχτά -που δεν είναι παντού και πάντα- πρέπει να κάνουμε κι εμείς το ίδιο? Αυτό λες? Αν λες αυτό, ότι δηλαδή πρέπει να ανοίγουμε την Κυριακή μόνο και μόνο επειδή ανοίγουν και οι Γάλλοι/Γερμανοί/Άγγλοι, συγγνώμη αλλά δεν είναι αυτό επιχείρημα. Διότι, θα το ξαναπώ, άλλα τα δεδομένα τών Άγγλων/Γάλλων/Γερμανών σε επίπεδο οικονομίας, κοινωνίας, νόμων, ηθών, καταναλωτικής συμπεριφοράς ακόμη και περιβάλλοντος και άαααααλλα τα δικά μας. Και υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο παρελθόν, στις δεκαετίες '80 και '90, που αντιγράψαμε κάτι επειδή το έκαναν οι άλλοι για να γίνουμε, λέει, Ευρώπη και απέτυχαν οικτρά. Last edited by Al Bandy; 04-11-2013 at 13:07. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν κάνεις ένα κόπο και ρίξεις μια ματιά στο θέμα, όλο και κάτι εξηγώ... Συγνώμη που δεν απάντησα σε όλα τα μέλη με προσωπική επιστολή, αλλά η γραμματεύς μου, είναι Κνίτισσα και αρνήθηκε να δουλέψει Κυριακή!!!! |
|
|