![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε Τάκη είμαι εξωτερικό αλλά θα γυρίσω Σάββατο απόγευμα.Οτι θέλεις (αν θες) στείλε μνμ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φιλε δυστηχος δεν θα προλάβεις εχουμε υπολογισει οτι κατα τις 2 θα ειμαστε αλεποχωρι!!!!! ![]() δεν γινετε να τραβιξουν λιγο τα βαφτησια???? ![]() ![]() πλακα κανω φιλε!!!αλλα αν θες μπορεις να ερθεις να κανεις ως ενα σημειο την διαδρομη και μετα την κανεις για την υποχρεωση σου!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
το Νο 30 ας είναι για μένα ευχαριστώ !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mπραβο για την σκεψη σου.Μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι το σκεπτικο σου.Ειμαι και εγω μεσα αλλα οχι για βολτα λογω εργασιας (ειμαι αρτοποιος)
.......Σε οτι αφορα ομως την ενισχυση για τα παιδια ειμαι μεσα. Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μπραβο...φιλαρακι,αυτος ειναι και ο σκοπος της βολτας
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μπραβο φιλε να εισαι καλα ευχαριστουμε!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
και γω μέσα.GS1150 ADVENTURE.με τακούνια μέτρια προς το τελείωμα.Θέλει και ο κολλητός εκτός forum να έρθει,με κτμ 950,λάστιχα όχι τακούνια όμως.Θα βγεί η διαδρομή??
Και κάτι άλλο.Κάποιοι,ανάμεσα σε τόσα άτομα,θα έχουν πιο γρήγορους ρυθμούς.Απόλυτα λογικό και δίκαιο ανάμεσα σε τόσους οδηγούς και ποικιλία οχημάτων.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής.Γιαυτούς που θα πηγαίνουν πιο αργά,θα υπάρχει κάτι σε χάρτη η roadbook?Η θα είναι πλοηγοί μπροστά και <σκούπες> πίσω?? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| R 1200 Gs Adventure 2010, φωτό από το MCN! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 44 | 22-04-2010 13:44 |
| ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Κυριακή 28/2/2010 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 14-03-2010 10:27 |
| Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
| Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |