![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ήρθε λοιπόν και η δική μου σειρά, συγνώμη που άργησα, αλλά λίγο οι υποχρεώσεις, να και κάτι ο περιορισμένος χρόνος... εκτέθηκα
Όλα άρχισαν ένα πρωινό... (η παναγιαααα μουουου), όταν γύρω στις 3ις τα ξημερώματα, στις 14 Ιουλίου, βρέθηκα αντιμέτωπος με τα πράγματα που έπρεπε να χωρέσω στις βαλίτσες... κανονική μετακόμιση μιλάμε. Ειρήνηηη... Είσαι τρελλή κορίτσι μου, διακοπές πάμε, δεν μεταναστεύουμε. Τέσσερα ζευγάρια παπούτσια! Καλά που έχω ειδικότητα στο φόρτωμα, 160 lit να χωρέσουν σε βαλίτσες των 80 lit Χμμμ! Αφού λοιπόν τακτοποιήθηκε κι αυτό το πρόβλημα, περίπου στις 06:00 το πρωί ξεκινήσαμε για Πρέβεζα. Η πρώτη και χαρακτηριστική εικόνα που αντικρίζει ο κάθε ταξιδιώτης σ' αυτόν τον προορισμό, είναι τα τείχη της αρχαίας παλαιοχριστιανικής και Βυζαντινής Νικόπολης, (πόλη της νίκης) που ιδρύθηκε από τον Οκταβιανό Αύγουστο, σε ανάμνηση της μεγάλης νίκης του εναντίον του στόλου του Αντώνιου και της Κλεοπάτρας στη ναυμαχία του Ακτίου το 31 π.χ. Μπαίνοντας στην Πρέβεζα και μετά από 26 χρόνια έκανα την πρώτη μου και μοναδική φωτογράφηση στην τότε σχολή ραδιοτηλεγραφητών της οποίας κάποτε ήμουν σπουδαστής. Για τις επόμενες δύο βραδιές διαλέξαμε να μείνουμε στο χωριό Μύτικας με την μεγάλη και πανέμορφη παραλία, Μονολίθι. Μία περιοχή με σχεδόν παρθένα βλάστηση και χωρίς τις ακραίες και τρομερές παρεμβάσεις του καταστρεπτικού κατά τα άλλα, ανθρώπου. Μπαλκόνι στον Αμβρακικό. Το πρωί της Παρασκευής ξεκινήσαμε για το σημείο συνάντησης που όρισε ο καλός φίλος και οργανωτικός Κωστής... Επιτέλους, Λευκάδα. Η χαρακτηριστική είσοδος στο "Νησί". Περιμένοντας και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, αποφασίσαμε να πάμε μία βόλτα στο Μεγανήσι για να προετοιμάσουμε ψυχολογικά και τον εκεί πληθυσμό για την επικείμενη άφιξη του Χατζιλία. Περίπου στις 2 τα ξημερώματα, επιτέλους καταφέραμε να γνωρίσουμε και τους εκπροσώπους του GS forum, οι οποίοι έμελε να μας κάνουν να μη μετανιώσουμε που αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε για το υπόλοιπο του εκδρομικού μας. Από την πρώτη στιγμή έσπασε ο πάγος και το άρωμα της παρέας μας συνόδευε σε ότι κι αν κάναμε. Εδώ ο Κωστής ρουφάει την κοιλιά του κι εγώ έβαλα την καρέκλα μπροστά για κάλυψη-απόκρυψη. Ο Χατζιλίας δεν έχει τέτοια κολήματα μιας και είναι "στημένο" το παλλληκάρι. Αχαα! Να και μία φωτογραφία όπου ένα Varadero έχει στριμώξει στη γωνία δύο BMW, τα οποία ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο διαφυγής. Προσέξτε την αγωνία ζωγραφισμένη στα φαναράκια τους. Την επομένη λοιπόν αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε το νησί, μιας και μέχρι τότε δεν το έκανε κανένας. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Αυτό το παιδί, (Κωστής), ήταν σκέτη καθηστέρηση, όλο με το τηλέφωνο στο χέρι ήταν. Στην αρχή τον δικαιολογούσα, έλεγα: ερωτευμένο θα είναι το παιδί. Μετά όμως ανακάλυψα πως ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Λεοντόκαρδο και έκανε αποκλειστικά ρεπορτάζ ως προς την εξέλιξη της εκδρομής. Ξεκίνααα ρεεε!!! Πηγαίνοντας για την παραλία "κάθισμα". Εδώ βλέπετε πόσο προνοητικοί είναι στο δήμο Λευκάδας και ανοίξανε ένα τμήμα του τοιχείου, πάνω στην στροφή, για να πέφτουν εκεί μέσα όσοι δεν καταφέρνουν να στρίψουν και να παραμένει ανοιχτός ο δρόμος, ακόμα και μετά το ατύχημα. Ω ρε! τι είναι ετούτοι με τα ΒΜW; Επειδή καβαλάνε Γερμανικά εργαλεία, νομίζουν πως ο δρόμος είναι μόνο δικός τους. Ορίστε μέρος και ώρα που βρήκαν να ανοίξουν κουβέντα. Τσ! Τσ! Τσ! Τι να πει κανείς; Προσπέραση σε δρόμο με διπλή γραμμή... Αντρουπής. Επίσης σ' αυτό το ταξίδι μου ανακάλυψα πως τα συγκεκριμένα "εργαλεία" έχουν ένα μικρό πρόβλημα σε ότι έχει σχέση με την ευστάθειά τους, πράγμα που αναγκάζει τον οδηγό να είναι σε ετοιμότητα κάθε φορά που "μπαίνει" στην στροφή. Πηγαίνοντας για "Εγκρεμνούς". Πρόσεχε την στροφή Κωστηηη. Πανέμορφα νερά. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, αναπτύχθηκε μία ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στους δύο νέους. Η οποία είχε και τα ανάλογα ξεσπάσματα ζήλειας όταν ο ένας εκ' των δύο τόλμησε να ρίξει το βλέμμα του πάνω στο υπέροχο κορμί μίας ανυποψίαστης λουόμενης. Ακολούθησε συνάντηση με τα καταπληκτικά και ευδιάθετα παιδιά από το Αγρίνιο. Φωτογραφίες από την συνάντησή μας με τον Νίκο και τη Λούση έχει ανεβάσει ο Κωστής. Και κάποια στιγμή όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι έμελε και να γίνει και τώρα. Το πρωί της Κυριακής ο Χατζηλίας και ο Κωστής πήρανε το δρόμο της επιστροφής. Εμείς πήγαμε για ένα ακόμη μπανάκι στις πανέμορφες παραλίες της Λευκάδας και περίπου στις 19:00 αποφασίσαμε να επιστρέψουμε. Φυσικά κάναμε μία στάση στο χωριό του Ναπολέοντα, όπου μας κέρασε καταπληκτικά σουβλάκια και πραγματικό καλαμπόκι... κο - κο - κο Εκεί λοιπόν συναντήσαμε ένα πολύ πρόσχαρο και φιλόξενο άνθρωπο, ο οποίος βλέποντας "πιασμένο" τον καιρό, προσφέρθηκε να μας φιλοξενήση. Του εξήγήσαμε όμως πως έχουμε Honda και δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσουμε ηλεκτρολογικά, ή άλλα προβλήματα λόγο της βροχής και φύγαμε με την υπόσχεση να ανταμώσουμε και να ανταποδώσουμε την φιλοξενία του. Να είστε όλοι καλά, πραγματικά χάρηκα που σας γνώρισα και από κοντά. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Last edited by nikos-x; 20-07-2010 at 19:19. |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Mπράβο Νικόλα .... πολύ όμορφη αφήγηση, καθώς κ οι φωτό σου, super !!!! Άντε και στην επόμενη γρήγορα .... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Τρομερή αφήγηση Νικόλα !!! Σ' ευχαριστώ προσωπικά αλλά και εκ' μέρους του Μιχάλη (που βρίσκεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις) για τα καλά σου λόγια !!!
Ορίστε και το video για να μαθαίνουν μερικοί-μερικοί πως είναι οι οδηγάρες... ![]() ![]() ![]() User Media - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Με το καλό και η επόμενη... λίαν συντόμως... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίες στιγμές! Μπράβο παιδιά!
Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Να 'σαι καλά Θανάση... κι εσύ δεν πας πίσω όμως...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και μερικές ακόμα φωτό....
Αυτάαααα !!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Νίκο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ,αλα θα μου επιτρέψεις να σου κάνω μια μόνο παρατήρηση..
Βλέπω σε μια φωτό ο οδηγός μιας RT να έχει Παντόφλες. Δέν μας λές όμως στην αφηγησή σου άν είναι (ΜΑΜΙΣΙΑ). ![]() Πάντως εδώ ακόμη βρέχει. Το βράδυ η θερμοκρασία είναι μονοψήφια. 25 το βράδυ έχουμε πανήγυρη. Κάντε τον κόπο να γλεντήσουμε κάτω απο τα πουρνάρια με Λαικοδημοτική μουσική. Καλό βράδυ σε όλους Ναπολέων |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Έχω λιώσει στά γέλια... μόνο αυτό σου λέω...Η σαγιονάρα του Μιχαλιού... μου φαίνεται ήταν Honda... για να κάνει αντίθεση με τη μηχανή... ![]() ![]() Αρε Ναπο.... τρομερός !!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
| Πολλές και ωραίες ΦΩΤΟ από το παγκόσμιο κύπελο | frits | Διάφορα | 7 | 23-06-2010 10:34 |
| Δωρεάν διασκέδαση και φαγητό,λογω κρισης | gsmaniac | Ελλάδα | 4 | 29-05-2010 22:14 |
| πληροφοριες για Λευκάδα.... | zoi | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 22-05-2010 11:01 |
| Η Veyron… πάει για μπάνιο! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 6 | 11-12-2009 10:12 |