![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελπιζω να περασες καλα!!! Δεν εχεις παθει ομως......ακομα!! τοτε θα...αρκει!!! ![]() ![]() Απόσπασμα:
Κιαυτοι δεχτηκανε το ανελεητο σεξ απο την ανελεητα ομορφη και hot ηθοποιο/χορευτρια αλλα μετα δεχτηκανε κι αλλο πιο ανελεητο σεξ απο της φυλακης τα σιδερα κι αλλους ανελεητους εκει μεσα!!!! ![]() Απόσπασμα:
και μην ξεχνας μικροτερε μου συμφουρμιτη οτι.....τα ''μπαζα'' κανουν το καλυτερο σεξ ever διοτι δεν εχουν τιποτε άλλο (περαν της προσωπικοτητας) να ''πουλησουν'' για να σε κρατησουν, ενω οι ωραιες γυναικες σε πουλανε και σε αγοραζουν διοτι ξερουν οτι ειναι ωραιες και σαν κι εσενα/κι εμενα εχουν οσους θελουν!!! Για να τις κερδισεις αυτες και να σου κανουν αυτο το ανελεητο σεξ πρέπει να ειναι παρκαρισμενη απο κατω η 911 και στο δευτερο γκαραζ...... το Cayenne ΤΗΣ!!! που φυσικα εχεις αγορασει εσυ κι εγω!!!!!!!ειδαλλως της φυλακης τα σιδερα ειναι για τα κοροιδα........ ουπς....τους ανελεητους ηθελα να πω!!!! ![]() si senior!!! esto es lo que significo!!!!! (μαλιστα κυριε!!!αυτο λεω κι εγω) Last edited by GeorgeP; 26-07-2010 at 10:10. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=GeorgeP;189262]κι αναρωτιομουν που εισαι και με αφηνεις αναπαντητο και με ερωτηματικα!!!!!!!!
Ελπιζω να περασες καλα!!! και μην ξεχνας μικροτερε μου συμφουρμιτη οτι.....τα ''μπαζα'' κανουν το καλυτερο σεξ ever διοτι δεν εχουν τιποτε άλλο (περαν της προσωπικοτητας) να ''πουλησουν'' για να σε κρατησουν, ενω οι ωραιες γυναικες σε πουλανε και σε αγοραζουν διοτι ξερουν οτι ειναι ωραιες και σαν κι εσενα/κι εμενα εχουν οσους θελουν!!! Για να τις κερδισεις αυτες και να σου κανουν αυτο το ανελεητο σεξ πρέπει να ειναι παρκαρισμενη απο κατω η 911 και στο δευτερο γκαραζ...... το Cayenne ΤΗΣ!!! ειδαλλως της φυλακης τα σιδερα ειναι για τα κοροιδα........ ουπς....τους ανελεητους ηθελα να πω!!!! ![]() όχι φίλε Γιώργο και μεγαλύτερε μου δεν θα πάω με κάτι τέτοιο για να πω ότι βρίσκουν οι μαρσπιέδες γιατί ούτως ή άλλως βρίσκουν, δεν θα παίξει ρόλο η οδηγική μου ικανότητα στον να την ξαπλώσω, στην άσφαλτο φυσικά ![]() τα ''μπαζα'' κανουν το καλυτερο σεξ ever διοτι δεν εχουν τιποτε άλλο (περαν της προσωπικοτητας) να ''πουλησουν'' μύθος για άντρες χωρίς αυτοπεποίθηση ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=pirate;189267]
Απόσπασμα:
Ο παραλληλισμος αστοχος τελειως!!! η φωτογραφια σου μετά δυσκολιας κινειται, τρεχει,σκαρφαλωνει, χωνεται...... η βαραντερο και κινειται και χωνεται χωρις να βρισκουν κυλινδρα, και ζεστη δεν εχει, και θερμοκρασιες κραταει σταθερες και τρεχει,και,και,και...................... Ειπαμε....υποκειμενικοτητα και ουχι αντικειμενικοτητα στο θεμα αυτο!!!! Last edited by GeorgeP; 26-07-2010 at 10:37. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=GeorgeP;189274]
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() Από Σεπτέβρη, που θα κάνω την δική μου φύλλο και φτερό, έλα να βάλουμε χέρι σε αυτή για να σου φύγει ο φόβος!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παντως αντικειμενικα διαλεξα ωραια γυναικα και υποκειμενικα ωραια μοτοσυκλετα!!!! Σε επιασα τωρα!!!!! ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. με τον Κωστα σε καμπινγκ? are you still in one piece?????? ![]() ![]() Last edited by GeorgeP; 26-07-2010 at 18:30. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() αλωβητος! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέλω Βολιώτικο καφεεεεεεεέ !!! | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 18-06-2010 12:38 |
Άρειος Πάγος: Περιθώριο δύο ετών για την αντικατάσταση ελαττωματικών αυτοκινήτων | frits | Διάφορα | 3 | 28-05-2010 00:03 |
Θέλω να γίνω κι εγώ λαθρομετανάστης στην Ελλάδα!!! | georgekostas | Διάφορα | 16 | 27-10-2009 11:29 |
Από Varadero σε GS1200 | Sakis | Καλώς ήλθατε | 25 | 18-10-2009 22:07 |