![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μου φαίνεται θα ρίξω... άγκυρα....
|
|
|||
|
|||
![]()
Έσω έξω είναι το varadero ??
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και εγω-και εγω................... |
|
|||
|
|||
![]()
Εσω-εξω..........για αξιοπιστια...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Φίλοι μου... απ' ότι φαίνεται από τις προβλέψεις που μόλις πήρα, την Κυριακή θα υπάρχει παγετός σε αρκετά σημεία της διαδρομής μας, με αποτέλεσμα να καθιστά την εκδρομή μας επικίνδυνη...
![]() Επειδή οι εκδρομές που ανεβάζουμε πρέπει να έχουν σαν βασικό γνώμονα την ασφάλεια, προτείνω τη μετάθεσή της για την επόμενη Κυριακή 19/12 έτσι ώστε να είμαστε και σε εορταστικό κλίμα... ![]() Αν δείτε από την πρόβλεψη π.χ. της Βυτίνας, για την Τετάρτη 15/12 δίνει 4-9οC... δηλαδή ανεβαίνει αισθητά σε σχέση με το -5oC της Κυριακής 12/12. ![]() Τι λέτε λοιπόν... ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 09-12-2010 at 02:21. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Kι εγώ, σωστή την ακούω την πρότασή σου Κωστή ... Άλλωστε, δεν θα χαθεί η νύφη αν μετατεθεί η εκδρομή κατά μια εβδομάδα .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το αλλο Σ/Κ δουλευω
![]() Απο του χρονου παλι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ σωστή ΠΡOTAΣΗ - προέχη η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ - Συμφωνώ για τις 19/12
κώστας goldwing |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως σήμερα ανακοίνωσαν ότι τα φαινόμενα θα είναι ηπιότερα των αρχικών προβλέψεων...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστό... ήταν -8 και -7 για Σαββατο και Κυριακή αντίστοιχα... κι έχει πάει -6 και -5 ... με ασθενή χιονόπτωση!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
αρχαία ολυμπία, μουσείο, μονοήμερη, εκδρομή, εκπαιδευτική |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αρχαία στην Κάλυμνο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 7 | 31-07-2010 15:05 |
Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 360 | 22-07-2010 22:18 |
22-23/5 Αρχαία Ολυμπία | syan | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 24 | 03-03-2010 00:08 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 13:53 |