![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαρίστως, στην υγειά σας Κύριε μου και καλά να περνάτε στη Σιβηρία ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γεια σου Δημήτρη! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλή αρχή !!! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
... γρήγορα κ στην επόμενη Μιχαλιό ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
εγω ρε Γιανη εχω μια μαυρη με αστερακια κε περημενω ενα κολλητο μου να ερθη Κυπρο να την Πιττοσουμε (να την κτιπησουμε) !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην ανησυχείς και αυτό... κανονίζεται!!!! Μην πάει και χαμένη!!!! Πάντως πέρυσι περάσαμε υπέροχα στην Κύπρο. Μάλιστα αυτές τις μέρες είναι στην Αθήνα ένας φίλος των παιδιών από Λευκωσία και κανόνισε για χαλούμι Πισσουρκώτικο!!!! Εσύ που είσαι;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πισσουρκωτικο ? αυτο κε αν ειναι χαλουμη !! εγω ειμαι στη πολι του φωτος Λεμεσο !! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ωραίος!!!! Εμείς μέναμε στου Καπετάνιου... λίγο παρακάτω από τα TGI Fridays δεξιά φυσικά. Το καλύτερο μέρος για να γυρίσεις όλο το νησί!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
να το θυμασαι βαζης το χαβιαρι κε γω θα κανονησω τσιπουρο (ζιβανια 26 γραδον)
![]() ![]() αμα τα καταφερης κε κτιπησης δυο σφυνακια ξαναμηλαμε !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το χαβιάρι πάει Θεσσαλονίκη... αν βρω κι άλλο εντάξει, αλλιώς θα φέρει αυγοτάραχο η Φρόσω από τα μέρη της!!! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Παρασκευη 16-9-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 224 | 17-09-2011 02:14 |
Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Παρασκευή 8-7-2011 !! | adventure | Μια καλημέρα είναι αυτή | 158 | 09-07-2011 06:00 |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 24-6-2011 !! | adventure | Μια καλημέρα είναι αυτή | 242 | 25-06-2011 02:49 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 118 | 26-03-2011 03:02 |
Καλημερες Καλησπερες και Καληνυχτες Παρασκευη 18-3-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 185 | 19-03-2011 03:03 |