![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όλοι οι καλοί χώραμε ανεξάρτητου μάρκας μοτοσυκλέτας. Ο μοτοσυκλετισμος δεν έχει μάρκες,έχει ανθρώπους που μοιράζονται μια ιδέα,ένα χόμπυ,μια τρέλα. Κι αυτό το αποδείξαμε με την σημερινή μας συνάντηση που κάθε άλλο παρά πετυχημένη ήταν. Ήρεμη οδήγηση,καλή καρδιά και πολλά γέλια.αυτό μας εκφράζει,αυτό κάνουμε,ενάντια στο κατεστημένο των ημερών. Ο Θεός να μας έχει καλά και με το καλό και στην επόμενη. Με διοργανωτή τον Ευτυχή μας δεν κολλαμε πουθενά. Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο παιδια! Ωραια παρεα, ωραια βολτα!
(Κριμα που δεν μπορουσαμε να μεινουμε μεχρι το βραδυ για ν'ακολουθουσαμε και μεις, εστω με αυτοκινητο 'η ως συναναναβατες.. )
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σας σύντεκνοι πολύ όμορφη η μάζωξη σας . ![]() Άντε και στην επόμενη . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το διημερο των χανιωτων στο Ηράκλειο (jmar,spitiko) εκλεισε οπως ακριβως αρχισε, με φαγοποτι καλη παρεα και βολτουλα
Συγχαρητηρια στους διοργανωτες για την ομορφη αυτη βολτα στα πολυ ομορφα Ανώγεια να στε καλα παιδια, περασαμε σουπερ, κουβεντουλα, ομορφη παρεα, φαγητο,ομορφα γραφικα μερη, οτι καλυτερο δλδ Το μονο αρνητικο οτι δεν εφαγα αυτα τα περιβοητα μακαρονια με ανθοτυρο (ο λαιμαργος λες και δεν μου φτανανε τα υπολοιπα ) αλλα σε αυτο δεν φταινε τα παιδια αλλα ο μαγαζατορας αλλα οπως ειπε κι ο Ευτυχης αυτος εχασε ![]() Χασανε επισης και οσοι δεν ηρθανε και ειδικα αυτοι οι αλητες οι συντοπιτες μου οι οποιοι τον εχουν λιωσει τον καναπε ![]() Να ευχαριστησω τελος και τον συνοδοιπορο μου Γιαννη (spitiko) που με ''ανεχτηκε'' αυτο το διημερο ελπιζω να μην τον απογοητευσα καπου , εκτος βεβαια απο καποια στροφιλικια που ως νεος κι εγω που βραζει το αιμα μου ηθελα να παιξω λιγο με την γκαζιερα γενικα πηγαμε και επιστρεψαμε ομορφα Ο αρχοντας Ευτυχης ![]() Οι κουκλες ![]() ![]() Τα χωματινα αγορια ετοιμα για αναχωρηση ![]() ![]() Η πρωτη σταση για καφε σε ενα ομορφο παραδοσιακο καφενειο ![]() Ο συνοδοιπορος μου Γιαννης (spitiko) ![]() H αφιξη στα ομορφα Ανωγεια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το φαγοποτι (χωρις φωτο με πιατα ) ![]() Το ζευγος Σαρτζετακη σε τρυφερες στιγμες ![]() ![]() Να μαστε καλα φιλαρακια να περναμε ετσι παντα ωραια οσο μπορουμε, χαρηκα που γνωρισα και καινουργιους φιλους, εις το επανιδειν!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Σόρρυ για την μικρή καθυστέρηση.. Ας προσθέσω κι εγώ τις φωτογραφίες μου.
Καφεδάκι.. ![]() Πω πω πολλά μηχανάκια!!! ![]() ![]() ![]() Λίστα με το "χωμάτινο" γκρούπ:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρώτη στάση αμέσως μετά τις ανεμογεννήτριες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάτι συμπαθή τετράποδα, ξαδερφάκια αυτών που θα τρώγαμε αργότερα... ![]() Κάπου εκεί τελείωσε το πρώτο μέρος και πιάσαμε την άσφαλτο με κατεύθυνση την διασταύρωση για δάσος του Ρούβα. Ο saitman είχε κάποιο πρόβλημα με τις μπότες του και αναγκάστηκε να μας χαιρετήσει εκεί. |
|
|
|||
|
|||
|
Αρχή δρόμου για το δάσος του Ρούβα. Εμείς θα πηγαίναμε από την άλλη μεριά, προς Ανώγεια. Στάση για τηλεφώνημα συντονισμού στον Ευτύχη. Εκεί είδαμε πως το πίσω λάστιχο του μάχιμου (θυμάστε το "Light enduro γύρω από το Σκαλάνι"; ) XT του Νίκου είχε καρφί και έχανε αέρα.. Επιστρατεύτηκαν άμεσα τα fast.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο καιρός έδειχνε πως θα μας έκανε το χατήρι και δεν θα έβρεχε (παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις). Το κρύο πάντως ήταν τσουχτερό! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τέλος χωμάτινης διαδρομής και στάση στα σχεδόν 1600 μέτρα. Γιατί βάζω τσιπουράκι;
![]() Μα για ΑΥΤΟ! ![]() ![]() Σύνάδελφοι το δαγκώσαμε!! Είχε ψοφόκρυο, ομίχλη και αέρα! Όσο το γράφω κρυώνω.. ![]() Κάποιοι δεν τόλμησαν καν να βγάλουν τα κράνη! ![]() ![]() Εγώ με τον Τάκαρο! ![]() ![]() ![]() ![]() Ο Γιώργης (gelasios) και η μπουμπού του ![]() Ο ήρωας πήγε και εξέθεσε στα αντίξοα στοιχεία της Φύσης σημαντικά όργανα.. (πού το βρήκε για να κάνει τη δουλειά του κανείς δεν το κατάλαβε...) ![]() ![]() Κάποιος χαιρόταν πολύ! ![]() ![]() ![]() Άλλο ένα; ![]() Ο Νίκος με το XT. Ηθικό ακμαιότατο! ![]() ![]() Παρόλο που το λάστιχο πάτησε μια καλή πέτρα και ξαναξεφούσκωσε.. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ο δρόμος που θα πάρουμε κάπου στο κέντρο της φωτογραφίας. Όλη η αγριάδα του Ψηλορείτη στα πόδια μας...
![]() ![]() ![]() Φτάσαμε στο εστιατόριο κατά τις 13:20. Πήρα τον Ευτύχη τηλέφωνο και το "ασφάλτινο" γκρούπ ήταν στα 500 μέτρα! Αυτά είναι ραντεβού! Ο Νίκος με το XT μαζί με HECTOR, Markas, ένα φίλο του ramiod και οι Μανώλης και Μιχάλης με τα Africa έφυγαν για Ηράκλειο. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να ξαναφουσκώσει το ελαστικό ο Νίκος το οδήγησε σιγά σιγά ξεφούσκωτο μέχρι το σπίτι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Και έγινε αυτό που περιέγραψαν και οι προηγούμενοι...
![]() ![]() ![]() Αφού φάγαμε και ήπιαμε και τις ρακές μας... ![]() ...βγάζει ο Γιάννης (spitiko) κάτι κανταϊφάκια τέλεια!! Ευχαριστούμε Γιάνναρε! ![]() ![]() Ο Βασίλης Σκουλάς, ένας ζωντανός μύθος της Κρητικής μουσικής. ![]() Χορτάτοι και γεμάτοι από την ωραία κουβέντα, τα πειράγματα, τα γέλια, χαιρετίσαμε τους Χανιώτες φίλους jmar και spitiko και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής με μία στάση στην Τύλισσο για καφεδάκι. ![]() ![]() Περάσαμε (για άλλη μια φορά) τέλεια!! Θα επανέρθουμε δριμύτεροι! ![]() Θα ακολουθήσουν βίντεο της χωμάτινης και ασφάλτινης διαδρομής μόλις βρω λίγο χρόνο να τα μοντάρω. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκυροτητα IP στο forum | xkoukos | Ιδέες και σχόλια. | 1 | 05-09-2011 13:54 |
| Xαιρετω το GS FORUM | f1shf1nder33 | Καλώς ήλθατε | 15 | 16-06-2011 23:23 |
| Hello Forum | StefS | Καλώς ήλθατε | 15 | 20-04-2011 20:30 |
| Προωθηση του forum μας | taksidiotis | Ιδέες και σχόλια. | 8 | 23-04-2010 00:08 |
| Παγκοσμια γκαφα της GOOGLE... | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 04-09-2009 21:31 |