![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
με το καλό!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δόξα να χει ο Κύριος,το καλύτερο νέο μας είπες Βανουλα.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με τετοιο ονομα,δε μπορει παρα να παραμεινει νικητης!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα αιμοπετάλια δόθηκαν για τον Κωνσταντίνο.
Τα φιλιά μου στον μικρό, κι επόμενο ραντεβού στις 5 Γενάρη! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εισαι Γιγαντας!....και πού'σαι Θα τους διωξουμε τους οχτρους ! (θεμα χρονου θα ειναι ΑΝ το παρουμε αποφαση!!!) ![]() Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε +1* *=αιμοπετάλια |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο ρε παιδιά και καλή συνέχεια !!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πριν από λίγο δέχτηκα το εξης τηλέφωνο στο κινητό μου
- είστε η κα βάνα (έτσι άμεσα και ξερά) - ναι (απάντησα στη γυναικεία φωνή από την άλλη γραμμή του τηλ) - οκ. απλά τσεκάρισα το τηλεφωνο γιατί ήθελα να ξέρω αν το προωθημένο μηνυμα στο κινητό μου είναι σωστό ή πλαστό. γίνονται αυτά συχνα και θα ήθελα να ξέρω αν όντως χρειάζεστε βοήθεια (συνέχισε η γυναικεία φωνή). Χρειάζεστε αιμοπέτάλια και αίμα σωστά? - ναι (της ξανααπάντησα) - οκ ευχαριστώ, θα βοηθήσω γιατί και μεις σαν οικογένεια είχαμε θέμα πριν λίγο καιρό και ΄τωρα είμαστε οκ. Εχουμε φίλους και γνωστούς που θα προχωρήσουν τις επόμενες μέρες για αιμοδοσία προς τον μικρό. Τα στοιχεία του είναι ? - Κωνσταντίνος Κωστούλας του Ιωάννη (της απάντησα) και νοσηλεύεται στο Ελπίς του Παίδων Αγ.Σοφίας. - Οκ και Βάνα, καλή συνέχεια και θα προωθήσω το μήνυμα στα σωστά άτομα. Περαστικά σας εύχομαι. (με καληνύχτησε και έκλεισε, ευγενικά και ταπεινά όπως και η συμμετοχή της στην προσπάθεια) Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Ενα ευχάριστο αίσθημα πλημύρισε την καρδιά μου. Δεν είναι μόνος του ο Κωνσταντίνος στο μονόκλινο δωμάτιο της Μονάδας. Είμαστε εκατοντάδες έξω που τον στηρίζουμε!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 18:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 13:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 21:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 00:36 |