![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Λοιπόν να δούμε τις συμμετοχές μας! 1. Argi - διπλός 2. Mark - διπλός 3. Aleckan - διπλός 4. SenseiG - διπλός 5. Ακις - διπλός 6. Tsitsos - διπλός 7. Νivam (Κυριακή) 8. Αρκάς - διπλός 9. Southern ?? 10. Sid2011 (Κυριακή) 11. Sotiris_r (Μονός) 12. Aerikos (Μονός) 13. Vagelis_Gar (Σάββατο καφέ) 14. Τόλης (Κυριακή) 15. George_XT (Μονός) 16. Nektarios (Κυριακή) 17. Ckk (Σάββατο καφέ) 18. Phoenix - Διπλός 19. Αlex1150 - Διπλός 20.. 21... ![]() ![]() ![]() ![]() ** Εάν ξέχασα κανέναν, σφυρίξτε! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ταξίδι να έχουμε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν για πέστε τώρα τα δρομολόγια των γκρουπ απο Αθήνα για να δω που θα κόλλησουμε και εμείς
|
|
|||
|
|||
![]()
Το δικό μας (ας μου επιτραπεί έκφραση) γκρουπ, το πιο ρομαντικό θα ακολουθήσει την Παλαιά Εθνική Οδό, μέσω Μάνδρας, Κάντζας, Ερυθρών, Θήβας, Αλιάρτου, Κ.Τιθορέας κλπ. Πρώτη στάση στον Αλίαρτο για καφέ κατά τις 09:00 στην καφετέρια κοντά στην πιάτσα των ΤΑΧΙ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παλικάρια, για να σας βοηθήσω στην διοδρομή, αφού περάσετε την Λαμία και το χωρίό του Δομοκού, μόλις κατεβείτε τις κατηφόρες (προσοχή εκεί), θα στρίψετε αμέσως αριστερά που λέει Γαβράκια, Ασημοχώρι και περνάτε το Λιοντάρι και την Ανάβρα, φτάνετε Κέδρο (στάση για βενζίνα όσοι χρειαστείτε) και βουρ αριστερά για Λουτρά Σμοκόβου!! Συνεχίζεται ευθεία για να πάτε στο Ξενοδοχείο και εκεί ΣΤΟΠ!! ![]() Είναι αδιέξοδος... ![]() Πρώτα ο Θεός, θα σας περιμένω εκεί.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Tώρα, εάν κανένας αργήσει, τότε ραντεβού στο φαγάδικο στην Λίμνη Σμοκόβου απευθείας. (όπως έχω προαναφέρει). Καλό θα ήταν όλοι σας, να έχετε καβάτζα το κινητό μου, που φαίνετε και στο προφίλ μου... Είπαμε το εστιατόριο λέγετε "Δρανός - Πέτσης Δημήτριος" και βρίσκετε παράλληλα στην Λίμνη, 3 χλμ πριν το Φράγμα Σμοκόβου, επάνω στο δρόμο, σε μια διασταύρωση. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα εχει παρει τις απαραιτητες προμηθειες?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||