![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
.....οχι ρε σεις εχω παει σπιτι του!!επικρατει μια ηρεμη ζεστη ΕΥΓΕΝΙΚΗ οικογενειακη μοναρχια!!
|
|
|
|||
|
|||
|
χωρις παρεξηγηση γιγαντα!! Last edited by PACO; 26-10-2012 at 17:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό το τελευταίο ήταν χοντρό λέμε!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ποιός είναι ο καλός ο ψήστης όμως?????? Πρέπει να δώσουμε κάπου το γενικό πρόσταγμα!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε κου φα λες λιγο ελειψα και μου κρεμασατε κουδούνια .......
![]() Α μωρη τρελη χαλκιδαια θα σε φτιαξω εγω......Την αλλη φορα που θα βρεθουμε βολτα θα σου χαραξω τα χαιντεναου στην πλάτη .........ανάγλυφα .......
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Άντε να ανάψουν τα αίματα !!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα παιδιά είμαι μέσα και μάλιστα έχω και πρόταση έχοντας γυρίσει αρκετά αυτά τα μέρη, στον ποταμό Λαδωνα για κατασκήνωση σε σημείο που είναι κυριολεκτικά παραλία !!
Αν θέλετε μπορώ να φέρω την Τετάρτη στον καφέ χάρτη για να δείτε τη διαδρομή. Προτείνω αυτό διότι στα Ζηρεια δεν έχει τόσο ωραίο μέρος ούτε νερό και στη λίμνη δόξα υπάρχει πιθανότητα να μας κυνηγήσουμε για τις σκηνές. Το συγκεκριμένο μέρος που σας προτείνω δέν φαίνεται απο το δρόμο και είναι σημείο για κάμπινγκ . Το ποτάμι σε αυτό το σημείο έχει μια διχαλα που κανείς μέχρι και μπάνιο για τους τολμηρούς. Υ.Γ. Min nomizete Oti ta grafo ego afta ta grafei ο Gasgs
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάπου είχαμε ένα πινακάκι..Για ελάτε..το ονοματάκι σας παρακαλώ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν εάν έχουν τα πράματα έως έχουν (μιλάω πάντα για την δουλεια μου) ειμαι μέσα .......
|
![]() |
|
|