![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
..........συνάντηση στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας με το group των Αθηνών ( Mark - SenseiG - Aki) με τα συζύγων!!! Περάσαμε μια πολύ ωραία Κυριακάτικη μέρα που τα είχε όλα φίλους , χαβαλέ και καλό φαγητό!!! ![]() Σε πρώτο πλάνο το νεο Boxer του Argi!!!! ![]() ![]() ![]() Argi και Στεφανία εν κινήσει !!! ![]() Argi και Στεφανία εν κινήσει !!! ![]() ![]() Το νέο κόσμημα το R21 (Βαγγέλη από τα Τρίκαλα)!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και το καθιερωμένο βάπτισμα από τον Sid2011 με τι άλλο .... ένα 25αρακι Τσίπουρο ....για τα καλορίζικα!! ![]() Η έκπληξη της ημέρας το νέο απόκτημα του Σωτήρη SotiriR Moto Guzzi California 1100 ![]() Όλα αυτά κάτω ύπο την σκέπη του GS Forum ........να γιατί GS FORUM Υ.Γ. Χάρηκα πολύ που σας είδα παίδες..... πάμε για την επόμενη συνάντηση!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Με πολλές ευχαριστίες:
Το είχαμε πει πολύ καιρό θα’ ρθουμε να σας δούμε Βόλο ή Πήλιο ψηλά ξανά να σας χαρούμε. Ήταν ο ήλιος πια ζεστός κι ο άνεμος αεράκι ο Τόλης στην Αλόννησο και το νερό στο αυλάκι…. Ανέβηκε ο Αστακός παρέα για μπανάκι και στην δροσιά του πλάτανου μεζέ και τσιπουράκι. Κι ο Τσίτσος με την φαμίλια του μέχρι αργά μαζί μας, γέλια, αστεία, χωρατά, που φώτισε η ψυχή μας! Την Κυριακή επιστροφή και στάση τελευταία Αγχίαλο με Θεσσαλούς όλοι ζεστή παρέα! Μην με ρωτήσετε εδώ πως πέρασε η ώρα αλλιώς θα πω πως έσφιξαν οι ζέστες από τώρα….. Μεζέδες, τσίπουρα, κρασί Τι να σας λέω τώρα? Δεν καταλάβαμε ποτέ πως πέρασε η ώρα. Γι’ αυτό ίσως δεν προλάβαμε το ξαφνικό μπουρίνι όταν το πλοίο Αλόννησο ετοίμαζε να φύγει….. Να’ στε καλά όλοι φίλοι μας Και σας ευχαριστούμε Και η υπόσχεση κρατά Θε να σας ξαναρθούμε! ![]() ![]()
Last edited by Hilde; 23-07-2013 at 16:54. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φοβερο Αντιγονη,,,, ειδικα αν βγαλεις τη δευτερη στροφη... ναι αυτο με την Αλλονησο.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
u,
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Την επόμενη φορά θα το πούμε πιο νωρίς, να είσαι εκεί και θα κάνουμε μετεωρολογικά τεστ.... |
|
|
|||
|
|||
|
Αντιγόνη, ΑΨΟΓΟ !
Να είμαστε όλοι καλά να βρισκόμαστε.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΕ ΤΗ ΣEIΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ, ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ FORUM, ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ,ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ Κ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Aντιγονη ''ζωγραφισες''!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Mπιλλάρα ωραία φωτογραφία ! Να και μια φορά που δεν χάνετε η μηχανή ανάμεσα μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|