![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μετα απο τοσα χρονια, θα περιμενα να εχεις καταλαβει οτι το υφος μου ειναι παντα ιδιο.... καταλαβαινω το παθος σου για τα πολιτικα ...... και εμενα μου αρεσουν αυτες οι συζητησεις..... ξερω πολυ καλα την αντιδραση σου, σε σχεδια που ειχαμε κανει πριν λιγους μηνες για καταργηση αυτων των θεματων, απο το μοτοφορουμ που βρισκομαστε..... αλλα να μου στελνεις χαιρετισματα και μαλιστα ειρωνικα μεσω του forester....υπονοωντας οτι ειναι βαλτος απο εμενα, δεν το εκτιμω και ιδιαιτερα ![]() και επειδη το νημα που ανεβασες, θα καταντησει καταθεση ψυχης...... δεν εκτιμω τετοια συμπεριφορα, σε εμενα.....που σε κρατησα στο φορουμ κανα-δυο φορες, που ειχες σαλταρει απο αντιπαραθεσεις και προσβολες, προς το προσωπο σου ![]() κοντα ειμαστε Γιαννη.....και στον καφε και εδω ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά απο ότι καταλαβαίνω μέχρι τωρα απο τα μηνύματα δεν έχουμε και πολλές απαιτήσεις από το φόρουμ.
Λιγο να γίνει πιο φιλικό προς τις προτιμήσεις μας , όσον αφορά την θεματολογία του (πολιτικά, πατρις θρησκεια οικογένεια, ευχές), , άντε και το ύφος του ( όχι προσβολές και προσωπικές αντεγλκλίσεις) !!!! Κατι άλλο ; Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αρκεί ο σεβασμός μεταξύ των μελών (τι μηχανόβιοι είμαστε , ξεχάσαμε ότι είμαστε κοινωνικά όντα και ότι υπάρχουν κι άλλοι τριγύρω μας...Δεν είναι ουτε η θεματολογία, ούτε τίποτα! Σεβασμός και καλοί τρόποι χρειάζονται! Ούτε χλευασμοί, ούτε ειρωνείες, ούτε εξυπνάδες, ούτε έπαρση... Πρέπει πρώτα να ανακαλύψουμε ότι και οι άλλοι έχουν άποψη και ότι δεν είμαστε καλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο μορφωμένοι... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Εσένα σε συμπάθησα στη Γρανίτσα και δεν είχα άδικο
|
|
|
|||
|
|||
|
Χαχαχα! Θοδωρή το ίδιο ισχύει και για 'μένα!
Τελικά όντως, από κοντά είμαστε όλοι πιο συμπαθητικοί! Γι' αυτό καβαλάμε τα θηρία μας και βρισκόμαστε όσο συχνότερα μπορούμε, να εκμηδενίσουμε τις διαφορές μεταξύ μας!
|
|
|
|||
|
|||
|
Έκανα κάποιες παραθέσεις πιο πάνω, σ' αυτά που μου κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον και που θεωρώ ως βασικά για τη συνέχιση του εποικοδομητικού διαλόγου
![]() Κάπου αλλού, πρόσφατα και επί του θέματος , έγραψα:"Ρε παιδια, η επιτυχια του φορουμ ειναι αποτελεσμα "παντρειας" των ιδρυτων και των μελων του. Χημεια, αμφιδρομη σχεση. Σ´ αυτα δε χωραει να λες ποιος εχει το μεγαλυτερο ειδικο βαρος....." Σε ό,τι γράψω πιο κάτω, δε θα χρησιμοποιήσω το ρήμα "θέλω", καθόσον το θεωρώ άκρως εγωιστικό εκ μέρους μου, απέναντι σε 7500 χρήστες - μέλη του ίδιου χώρου. Καλύτερα θα ταίριαζε να λέω "νομίζω", πιστεύω", "προτείνω". Προτείνω λοιπόν, όπως έχω πει-γράψει και στο παρελθόν, σε σχέση με τη θεματολογία να ταξινομηθεί διαφορετικά, με τρόπο τέτοιο, ωστε να προβάλλονται τα μοτο-θέματα, οι εκδρομές, τα τεχνικά, τα ταξίδια, τα φαγοπότια και οι καφέδες και τα άλλα, τα πολιτικα- κοινωνικά, να τα ψάχνει όποιος τα αποζητά. Αυτό μπορεί έυκολα να επιτευχθεί, βάζοντάς τα στα "ΔΙΑΦΟΡΑ" κι αυτά να μη φάινονται στις νέες δημοσιεύσεις. Αντί λοιπόν να ψάχνουν οι μοτο-ενδιαφερόμενοι τα θέματα που περιμένουν σε ένα μοτο-φόρουμ, ως "καθ' ύλην αρμόδιο", (όπως μας προέτρεψε ο φίλος Χάρης - siranxaz σε προηγούμενο ποστ του), ας ψάχνουν οι εθισμένοι με τα κοινωνικο-πολιτικά (που δεν τους αρκουν φατσοβιβλία, πόρταλς, μπλογκς κλπ) σ' αυτό το μοτο-φόρουμ να βρουν θέμα της αρεσκείας τους ![]() ![]() Καλό? νομίζω.... Δύσκολο? Δε νομίζω.... Να προτείνω ακόμα, τα "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" να μπουν σε μια δημοσίευση με τίτλο:" ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ". Οι καλημέρες - καλήσπέρες μαζεύτηκαν πολύ όμορφα έτσι! Ούτε "κλικ" χάθηκαν και οι ευχές υπάρχουν! Μην λησμονούμε , έρχονται πολλές γιορτές (Νικολο-βάρβαρα που λένε στο χωριό μου) και θα πήξουμε![]() ![]() Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει ένα θέμα για την καθημερινή επικαιρότητα, με έμπνευση από το ΕΠΕΤΕΙΟΛΟΓΙΟ. Αυτό που λέμε "σαν σήμερα".... Π.χ. σαν σήμερα 13-10-1904 έπεσε ηρωικά μαχόμενος ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ!!! (αλλά αυτό βέβαια το γνωρίζατε...) ![]() Τέλος - κι εδώ θα χρησιμοποιήσω το ρήμα "θέλω" μιας και δεν απευθύνομαι στο φόρουμ , αλλά στους αντμινς- θα ήθελα από τα αγαπητά αδέλφια που μας φιλοξενούν , τουλάχιστον όσον με αφορά, να μη χρησιμοποιούν το τηλέφωνο για να πουν ότι κάτι που έγραψα τους πείραξε. Εξηγούμαι: αν υπάρχει κάτι που ενοχλεί, είναι προτιμότερο να γράφεται εδώ μέσα φανερά! ;Oxi να "διευθετείται" το θέμα με τηλεφωνήματα και "στο μεταξύ μας"... Φαίνεται να γενικολογώ, αλλά αφού συνέβει μ εμένα δις, και αφού μου το είχαν πει κι άλλοι στο παρελθόν, μάλλον είναι ο κανόνας και ο κύριος τρόπος "διοίκησης" του φόρουμ. Αντιθέτως, θα χαρώ ειλικρινά, όταν το τηλ χτυπήσει για να κανονίσουμε ένα τσιπουράκι "στο φτερό" και να μαζέψουμε κι άλλους, αν χρειάζεται κάτι ο οποιοσδήποτε και δεν προκάμουμε μέσω μηνυμάτων, δημοσιεύσεων κλπ κ.ο.κ. Τα παραπάνω τα έχω ήδη πει τηλεφωνικά στο Δημήτρη (arka) σε δεδομένη στιγμή και τα λέω πάλι και δημόσια. Από αγάπη στο πρόσωπό του, στο Νίκο και στο φόρουμ! Πιστεύω ότι όποιος σε αγαπά, σου λέει ότι είναι να σου πει μπροστά σου. Τα υπολοιπα είναι πισώπλατες μαχαιριές, συνήθως.... Καληνύχτα σας
|
|
|
|||
|
|||
|
Με αφορμή αυτό που έγραψε ο Γιάννης διαβλέπω και αλλο ενα προβλημα …
Να δημιουργούνται μικρές υποομάδες που να εκτονώνονται ή να φορτίζονται με αρνητικό τρόπο ως προς το φόρουμ. Διευκρινίζω το να υπάρχουν υποομάδες δεν ειναι απαραίτητα κακό. Το να δυσαρεστηθώ από κάποιον και να μην το πω ευθέως ή να του το γράψω στο φόρουμ αλλα αντί αυτού να το σχολιάζω σε μια μικρότερη υποομάδα με τα φιλαράκια μου που σίγουρα θα με δικαιώσουν , δημιουργεί αρνητισμό και εντάσεις στο φόρουμ με διάφορες προφάσεις που καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Last edited by peterv; 14-10-2013 at 01:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πρεπει να βρουμε λοιπον, την αιτια, που δημιουργουνται οι υποομαδες..... μπορει να φταινε τα μελη, η διαχειρηση, οι αντμινς, κλπ κλπ κλπ μπορει να συμβαινει απο ολους τους παραπανω, η δημιουργια υποομαδων.. ![]() ετσι οπως καταντησαμε με την κοινωνικη δικτυωση...ειναι πανευκολο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στην ψυχολογία υπάρχει ενα μάθημα που λέγεται "Δυναμική Ομάδων" Εκει λοιπόν διδάσκομαστε πως οποία ομάδα και να βρεις οπουδήποτε , στην εργασια , σε Ιδρυμα, σε κόμμα , σε φόρουμ Ακολουθεί συγκεκριμένες φάσεις αλλαγών, η πρώτη μεγάλη αλλαγή που θα της συμβεί ειναι η διασπασή της σε δυο βασικές υποομάδες που θα προσδιοριστούν με βάση την αντίθεσή τους ως προς την άλλη, δυο βασικά ρεύματα δλδ. Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή είναι ότι μετά απο λίγο χρονικό διάστημα οι δύο βασικές υποομάδες θα διασπαστούν σε πολλές μικρότερες διατηρώντας τα βασικά χαρακτηριστικά της ενιαίας μεγάλης ομάδας, αλλα έχοντας και δικά τους ξεχωριστά και αυτόνομα χαρακτηριστικά. Θα πει κανεις άρα οι μεγάλες ομάδες δεν διαρκούν πολύ. Όχι μπορούν να διαρκέσουν στο άπειρο ΑΝ Η μεγάλη βασική ομάδα διατηρήσει τα βασικά χαρακτηριστικά της απο τα οποία ιδρύθηκε, καταφέρει όλες αυτές τις υποομάδες να τις εντάξει ενεργά στην λειτουργία της, να τους δώσει θεσμοθετημένο ρόλο δλδ, διατηρώντας ταυτόχρονα και εν μέρη την αυτονομία τους , ώστε να εμπλουτίζουν - ανανεώνουν την βασική μεγάαλη ομάδα. ´Ετσι κάνουν και τα κόμματα για όσους τους αρεσει η πολιτική !!! , έχουν κοινοβουλευτική ομάδα, εκτελεστική ομάδα , και ολες μαζί δουλεύουν για το καλο της παράταξης. ´Ετσι δουλεύει και η google με πολλές χιλιάδες εργαζόμενους. Και τόσα αλλα παραδείγματα. Το ότι και το φόρουμ περνάει απο αυτές τις φάσεις σίγουρα!!! ο τρόπος (δύσκολα, εύκολα, δημιουργικά, με συγκρούσεις κλπ ) εξαρτάται από εμάς , και απο αυτόν εξαρτάται και η μακροζωία του !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
![]() |
|
|