![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι φίλε το έμαθα και έγινε της π@#$%^. Πήγα στη Λέσχη 15 λεπτά μετά απο εσένα (δυστυχώς). Αναλαμβάνω την ευθύνη και σου ζητω εκ μερους τους συγνώμη. Η τιμή ΕΙΝΑΙ 110 ευρώ και ΔΕΝ πληρώνουμε ΦΠΑ καθόλου. Θα σας ζητήσουν ΦΠΑ, ΜΟΝΟ αν θέλετε απόδειξη για ΟΛΟ το ποσο. Αν όχι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κόψουν κάποιο μικρό ποσό (για τα βιβλια τους) και να τα πληρώσουν απο την τσεπη τους. ΑΥΤΗ είναι η συμφωνία μου μαζί τους για το Forum ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Για ΚΑΘΕ πρόβλημα καλέστε με στο 6944305694 Νίκος Αρκουδάκης
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οσο για εσενα παλιοχαρλεα,,,,,,, κανονιζε,,,,,, σκηνες πήραμε , δεν κανονιζουμε καμια κοινη εξορμηση στα βουνα να τα δοκιμασουμε???? με εναν ορο ομως φιλε------ μην ξεχασεις παλι να βαλεις τα ρουχα σου!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Όσο για τα ρούχα μου, ξέρω ότι δεν ΑΝΤΕΧΕΙΣ τον ανταγωνισμό και την ευγενή άμηλλα στα ΚΑΛΗ μου και θα σου κάνω την (χάρη). Έχουμε όμως ένα <<..θέμα>>. Ξέρω όι αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα με τα πόδια σου... (μου το είπε η Μαρία..) όπως και εγώ κάποιο άλλο με το ροχαλητό... (θα στο πει η Ζωη) ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ κάποια απόσταση ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ανάμεσα στις σκηνές...... ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ προσωπικά έτσι??? |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή τώρα το είδα το θέμα, μπορώ και εγώ να έχω ένα σετάκι;;;;;Ο Αύγουστος πλησιάζει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλώ καταχωρήστε και το δικό μου όνομα στη λίστα για ένα σετ.
Θα το παραλάβω προσωπικά από το στέκι των παιδιών την επόμενη εβδομάδα!!! Απλά να κάνω την κράτηση ... |
|
|||
|
|||
![]()
1.pirate
2.ντινοπουλος 3.comander......παρελαβε 4.mobygr 5.MITS70......παρελαβε 6.ramiod 7.skippybi 8.vtheo......παρελαβε 9.boxer.......παρελαβε 10.nicos papadopoulos 11.vasorfa....2 κομματια ![]() ![]() ![]() 12.L3f ......παρελαβε 13.sakmant 14.PKPako1 15.steliosx......παρελαβε 16. gemara 17.danaos 18.Nικολας33 19.antreas33 20.siraxanz 21.N.GS 22.trip 23.thanos67 |
|
|||
|
|||
![]() κ. Σταύρος Τερώνης τηλ. 6932345675.
για παραλαβη επικοινωνουμε με τον σταυρο,στη λεσχη της χαρλευ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν παρελαβα εγω δεν ζειτησα αποδειξη αλλα το ειδε σωστα και καλα εκανε να κοψη μια που μου εκανε εκπτωση 75% και ειτανε 90 ευρο το ποσο της εκτπωσης οποτε πληρωσα 115 ευρο. Δεν νομιζω να εχουμε προβλημα για τα 5 ευρο?
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ CAMPING | scorpiobmw | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 14-07-2010 10:17 |
40 χρόνια από το Γούντστοκ !!!!!!!!!!! | riko46 | Κόσμος | 6 | 08-06-2010 01:26 |
Έβαλαν το νεκρό μωρό τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 7 | 17-12-2009 06:47 |
Μην κρίνεις το βιβλίο από το εξώφυλλο | konstantinos | Ανέκδοτα | 9 | 25-05-2009 11:21 |
Αίτηση απαλλαγής από το στρατό | Alext | Χιούμορ | 9 | 21-05-2009 09:11 |