![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν προσεξες δεν ονοματισα το προσωπο σου αλλα αυτα που εγραψες στο υφος που τα εγραψες!!!!!! Πιστευεις οτι το ''ξερολας'' ειναι ελαφρυτερο ¨η βαρυτερο του ''προσωποποιημενες λαλακιες''?!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν αυτα που παραθετεις τα θεωρεις βρισιες τοτε τι να πω κι εγω με το επιθετικο υφος των γραπτων σου και τον προσωπικο χαρακτηρισμο του ''ξερολα'' που μου απεδωσες δημοσια!! Μαλλον ευγενικος ημουν!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ολοι μαθαινουμε μεσα απο αυτες!! ακομοι και οσοι αρνουνται να μαθουν το βραδυ πριν τον υπνο τους αναρωτιουνται...'' βρες μπας κι εχει δικιο ο ταδε''!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Χαλαρα παιδια κανει και ζεστη .Καντε καμια βουτια στην θαλασσα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καμμία, μία, δύο; Τυχαίο; Δεν νομίζω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σημ: τι διαφορα εχουν οι εκβιαστες του κοινου ποινικου δικαιου με τους παραπανω απεργους! Απαντηση: οι πρωτοι πανε φυλακη η δευτεροι οχι!!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μείωση των τιμών των αυτοκινήτων, αλλά αύξηση των τιμών συντήρησης | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 09-07-2010 16:17 |
Οι φωνές των γονιών είναι ο εφιάλτης των παιδιών | MARK | Διάφορα | 4 | 23-05-2010 14:01 |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 19:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 00:22 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 01:58 |