![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είμαι μέσα και εγώ, μήπως επειδή δεν μπαίνω συνέχεια μέσα να λέω το μακρύ μου και το κοντό μου? Δεν με υποχρεώνει κανείς θαρρώ.... Πώς προσδιορίζεις το "κοινό"? Υπονοείς ότι υπάρχει κοινός σκοπός για κάτι? Ποιος μπορεί να είναι αυτός ο σκοπός ?? Βοήθησε με να καταλάβω σε παρακαλώ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που πας ΤΕΟ, κάτσε με τους ερασιτέχνες να κάνουμε και καμμιά εκδρομούλα γιατί οι επαγγελματίες δεν εμφανίζονται ποτέ, τι να κάνουν άλλωστε με τους ερασιτέχνες θα τους ζαλίσουν τα ούμπαλα. Και που είσαι φέρε και τα τσιγάρα σου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είσαι τυχερός που καπνίζεις τα Lights. Αν κάπνιζες τα κανονικά, δεν θα έφερνα ούτε το μισό πακέτο που φέρνω τώρα.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κανονίστε εσείς την εκδρομή και μην αγχώνεστε! ...κούτα θα φέρω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ρε ποσα θες να με τρελανεις? ![]() τελικα εισαι παπαρας! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() παλιοαεκτζη,ε παλιοαεκτζη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
που να μην σου ξανασηκωθει ποτε.Π Ο Τ Ε ομως που θα με πεις Αεκτζη
|
|
|||
|
|||
![]()
εδω ο αλλος καταλαβε οτι θα πουμε παπαριες πριν καν γραψουμε.....αχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() προτιμω να γνωριζω με ποιον μιλαω... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης ;;; | blast | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 19-08-2010 01:23 |
Σαν κάτι να... αλλάζει?!!?!?!?!?! | yannis | Επικαιρότητα | 0 | 20-06-2010 10:36 |
σας θυμίζει κάτι? | essel | Διάφορα | 1 | 26-09-2009 20:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 13:20 |