![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σε ευχαριστώ που "κινδυνεύεις" αντί εμού δοκιμάζοντας εμπρός ελαστικό που έχει ακριβώς το ίδιο DOT με το δικό μου.....εάν λοιπόν απαιτήσεις τελικά αλλαγή, εκτιμώ ότι με το δικό σου δεδικασμένο μπορώ να απαιτήσω και εγώ αλλαγή τουλάχιστον του μπροστινού.... |
|
|
|||
|
|||
|
Οταν τα φτιάξουν για τα καλά μετά τις πρώτες αγκάλες και 2-3 μισοφέγγαρα και μια πανσέληνο όλα θα ειναι μια χαρά...τα δικά μου προφανώς δεν τα πάνε καλά με την γνωριμία τους..εχουν κάνει μαζί γύρω στα 5000 κμ και ακόμα τίποτα...άσφαιρες ζάντες έχω ή στείρα λάστιχα.......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑΜΙΕΣ.......ΕΛΕΟΣ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΜΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ!!!
Last edited by dionysisgs; 03-08-2011 at 12:53. |
|
|
|||
|
|||
|
3. CPretenteriS
2111 Εμπρός 1311 Πίσω Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φιλαράκι αν μετα απο 5000 χιλιόμετρα δεν εχει....δεσει το γλυκο.... ![]() μαλλον κάτι ειναι στραβό........και σίγουρα ΟΧΙ η εντύπωσή σου![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλλο??? με φώναξε κανεις? ![]() ![]() ![]() ![]() πάω μια βόλτα και απο το...μοντελο.....ακου εκει ερωτήσεις....τι ειναι spam, ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
καλώς τον αστειάτορα..........καμιά λύση θα μας προτείνεις ή θα το ρίξουμε στο ευχέλαιο ??????
...μήπως και δεν καλοκάτσει η αγκαλιά με τη ζάντα, ...μήπως το πατήσω πάνω από 160 και μετράω τις μπαριέρες.. ας σοβαρευτούμε..... |
|
|
|||
|
|||
|
Και τα 2 σου λαστιχα εχουν την ιδια γραμμη παραγωγης με τα δικα μου.Εχουν βγει και τα 2 απο τα ιδια καλουπια μονο η ημ/νια αλαζει στο πισω τα ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.....Δες το λιγο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εφόσον γνωρίζεις και μου λες ότι έχουμε ελαστικά από ίδιο καλούπι (διαβάζοντας τους υπόλοιπους κωδικούς), το θέμα μου σοβαρεύει και δεν χωράει αστεία........εάν επιτύχεις αλλαγή, ο έμπορος οφείλει να αλλάξει και τα δικά μου.....αλλιώς πάμε για καταγγελία στο υπουργείο, διότι το ελαττωματικό υλικό οφείλει η εταιρεία να το ανακοινώσει και να το αποσύρει...... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
| Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
| Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
| BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
| ..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |