![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλά να περάσετε φιλαράκια! ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από ένα όμορφο τριήμερο στο Ηράκλειο, γύρισα κ πάλι στο Ρίον! Πάντα βέβαια γυρνάμε για να ξαναφεύγουμε κ πάντα φεύγουμε κ ξαναγυρνάμε! Αρκεί να τα περνάμε όμορφα παντού!
![]() Εγώ πέρασα ένα όμορφο τριήμερο στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, κ θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά γιά την φιλοξενία τους! Ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στον Σταύρο κ τον Ευτύχη, που μας κατασκλάβωσαν όλους με την φιλοξενία τους! Πέρασα αυτό το τριήμερο μαζί με τον Σταύρο(Staga), γιά τον οποίο έχω να πώ ότι είναι από τα καλύτερα παιδιά του GSForum! Χάρηκα που γνώρισα από κοντά τους Κρητικούς συμφορουμίτες μας κ ευελπιστώ να ξαναβρεθούμε σύντομα! Nα 'μαστε καλά όλοι, κ να περνάμε υπέροχα! Jefe |
|
|||
|
|||
![]() ![]() pirate ![]() antreas32 09 Ιουνίου Χερσόνησος 20m 57 min 23οC ζευγάρι Αντρέας Σαιτάκης φώτο : SONY DSC-W270 & SONY MARINE PACK 40M MPK/WEB μια πρώτη γεύση απο το Σάββατο .......... Last edited by pirate; 11-07-2011 at 12:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Μολις γυρισαμε απο Ματαλα μετα απο ενα πολυ ομορφο τριημερο...
Να στε ολοι καλα παιδια και χαρηκα που σας ξαναειδα μετα απο λιγους μηνες... |
|
|||
|
|||
![]()
Λιγο πριν την αναχωρηση των Jefe Staga χθες....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και ενα ποτακι το βραδυ για τη χωνεψη....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γιώργο ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα που κάναμε να είσαι πάντα καλά και εμείς πρίν από λίγο γυρίσαμε με πολύ ζέστη ετοιμάζομαι για να κατέβω στο καράβι να αποχαιρετίσουμε τον Βασίλη Θα τα πούμε στα Χανιά
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σας περιμενουμε!! |
|
|||
|
|||
![]() Πάντα τέτοια παιδιά . ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 15 | 10-05-2011 07:46 |
Γεια σας από τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη | gsgs | Καλώς ήλθατε | 17 | 02-11-2010 12:59 |
Κατά 569.742 άτομα αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούλιο | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-08-2010 21:39 |
Κατρακυλάνε οι πωλήσεις αυτοκινήτων - Έπεσε τον Ιούλιο κατά 64,3% | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 06-08-2010 19:40 |