![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας παιδιά για την βόλτα!
Wolverine να είναι το τελευταίο φίλε! |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικα παιδια ολα εδειχναν πως θα καναμε μια πολυ ωραια βολτα δυστηχως για μενα εκει που ειχα ζεσταθει και εδινα τα γκαζια στη 'μπεμπουλα' ξεβηδωθηκε ο καθρεφτης μαγκωσε στη ζελατινα οπως σωστα γραφει ο emix και ειχα την πτωση
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία εντουροβόλτα, σας ζηλεύω (με την καλή έννοια)
![]() Υ.Γ Φίλε Γίωργο (wolverine) εσύ να είσαι καλά, τα σίδερα φτιάχνονται. |
|
|||
|
|||
![]()
και τα δυο τελευταια απο εμε..
αντε και καλη πρωτοχρονια παιδες.... ο νεος χρονος να μας βρει υγιεις και στα...βουνα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους
Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι χάρηκα που σας γνώρισα απο κοντά όλους (γιατί απο μακριά σας παρακολουθώ λόγω φόρουμ) και διαπιστώνω ότι είστε μια σούπερ εντουροπαρέα. Μετα απο πολύ καιρό για μένα το χώμα ήταν το καλύτερο δώρο για τις γιορτές (ας είναι καλά ο Πέτρος για την μηχανή)! Ελπίζω να αποκτήσω γρήγορά πάλι δική μου για να την φροντίζω και να της πιώ το άιμα (αυτά είναι αμφίδρομα). Οσο για την ατυχία του Γώργου αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες χωμάτινες οικογένειες. Χαίρομαι που ο Γιώργος το βλέπει απο την θετική πλευρά για τί αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την μηχανή χώμα και μετά να στεναχωριέσαι. Υ.Γ.1 Να σημειώσω ότι στον boxer έσπασε το καπάκι του κυλίνδρου και με το προφυλακτικό του Δαναού έκανε και 2 χλμ ( και θα μπορούσε και περισσότερα) για να βγεί στον κεντρικό δρόμο. Αν συνέβαινε στο ΚΤΜ το ίδιο ΤΕΛΟΣ! Αυτό για να μην κατηγορούμε τον boxer. Και μην μου πείτε ότι δεν θα συνέβαινε στο ΚΤΜ γιατί αμα είναι να σου τύχει θα σου τύχει ότι μηχανή και αν έχεις. Να σημειωθεί ότι είμαι τρελός φαν του ΚΤΜ Adventure. Υ.Γ.2 Χάρηκα που είδα παλιούς γνωστούς απο καλές εποχές (Emix) να είσαι καλά Ηλία. Για τον Δαναό δεν θα πω τίποτα γιατί είναι ο εντουροαδερφός μου και τα λόγια είναι περιτά!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιες διαδρομες και ομορφο βιντεο....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επισης να τονισω οτι ειχε ερθει και με νεο καπελακι! ![]() ![]() Sent from my E10i |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα θα ήταν (για άλλη μια φορά) σούπερ χτες, αν δεν είχε την απίστευτη γκαντεμιά ο Γιώργος που μας ξενέρωσε όλους. Ευτυχώς βέβαια, ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα, αλλά η αναποδιά αυτή μας στέρησε την παρέα τόσο του ίδιου όσο και του Στρατή που έμεινε πίσω για παρέα στον Γιώργο (ή μήπως είχε μυριστεί τα κερασμένα πιτόγυρα? χμ.... θέλει ψάξιμο!). Αφού αυτή η βόλτα οργανώθηκε από τον Ηλία επειδή είχε "σκάσει" που έχασε την προηγούμενη στο Καντήλι, ας κανονίσουμε κι άλλη σύντομα για τον Γιώργο και τον Στρατή που έχασαν αυτή (και μαζί να επωφεληθούμε και οι υπόλοιποι για άλλη μία βόλτα
![]() Ευχαριστώ τον Ηλία για την πρωτοβουλία της βόλτας και για τα λοιπά τρεχάματα της οργάνωσης, τον Δαναό που πάλι ήταν άψογος, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν για την πολύ ωραία παρέα. Να είμαστε όλοι πάντα καλά για να τα ξαναπούμε. Last edited by Andreas_F800GS; 29-12-2011 at 09:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι ναι αυτα που λες τωρα;
Τα ΚΤΜ δεν σπανε δεν χαλανε λεμεεε!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως να πω απλα οτι εμενα μου ειχε τρυπησει το καπακι απο πτωση ακινητος επειδη το ποδοφρενο πιεστηκε προς τα μεσα.Η λυση στα ΚΤΜ ειναι να κουβαλας 2ο καπακι μαζι σου. Αλλα παιδια τωρα τι να λεμε; Το θεμα ειναι να μην σου τυχει και χαλασει η βολτα πρωτα απ ολα. Δημητρη χαρηκα πολυ που σε ξανα ειδα και θυμηθηκαμε τις παλιες εποχες. Και φυσικα και τον Δαναο που βοηθησε τα μεγιστα για την βολτα. Επισης να πω και ενα μεγαλο μπραβο και στον Μανο με το βαραντερο. Οταν μειναμε τεσσερις ο Νικος μας πηγε για 100 μετρα σ ενα μονοπατι σχετικα δυσκολο,αλλα ο Μανος δε μασησε.Πραγματικα θελει θαρρος να μπορεις να βαλεις 260κιλα μηχανη σε τετοια μερη Sent from my E10i Last edited by emix; 29-12-2011 at 09:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά όλα μέσα στο προγραμμα είναι για αυτο και δεν βγαίνουμε ποτέ μόνοι βόλτα! Παρένθεση τα ΚΤΜ δεν σπάνε χαλάνε απλά που και που , βασικά απλά κάνουν τσαλιμακια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχΧαχαχα. Άντε και στην επομενη
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μετρητά τέλος για συναλλαγές πάνω από 3.000 ευρώ | frits | Επικαιρότητα | 16 | 13-02-2011 03:12 |
Κανείς για πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο? | ckk | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 239 | 21-12-2010 19:21 |
Κανείς για χώμα στον Άγιο Μερκούριο? | ckk | Χωμάτινες εξορμήσεις | 13 | 07-12-2010 17:28 |
Αττικό Μετρό: Διαμαρτύρονται για τις απολύσεις 350 εργαζομένων | S.T | Ελλάδα | 6 | 15-06-2010 16:40 |
Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 05-04-2009 23:17 |