![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εχεις δικιο ρε μαν. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αρκεί να καπνίζεις έξω, όταν έρχεται ο Gemara...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οταν θες να είσαι σε μιά ομάδα ακολουθείς κανόνες που κάποιοι θέτουν. Να μας αποκαλείς αγέλη επειδή γουστάρουμε και σεβόμαστε το χώρο που μας φιλοξενεί παραείναι χοντρό! Και σε τελική κι εσύ το ίδιο κάνεις! Οταν γράφεις αυτό που υπογράμμισα με κόκκινο σημαίνει ότι κι εσύ ακολουθείς τους κανόνες. Γιατί επιμένεις στο μοναχικός λύκος;! Αν είσαι με γειά σου με χαρά σου! Αλλά μη μας προσβάλλεις όσους γουστάρουμε την παρέα και το λέμε! Και στην ΟΑΣΗ τα είπαμε χθες φευγαλέα την ώρα που έφευγες με ένα καλό δρόμο κι ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Και στον επόμενο καφέ αυτό θα κάνουμε και πάλι! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
και παντα θα τα λεμε.
Δεν ξεκινησα εγω να μιλαω για αρχηγους.Αλλοι τους εβαλα σαν εννοια και παιχνιδι. Οσοι με ξερετε γνωριζετε τι ανθρωπος ειμαι. Το χειροτερο ειναι οτι και μην γελασετε μου την σπανε οι καβγαδες. Ισως να εχω προβλημα στην εκφραση ρε παιδια τι να πω |
|
|
|||
|
|||
|
την εκανα μολις ηρθε.
Ασε γιατι ενιωθα ασχημα οταν εφερε τον jr o Ντινοπουλος και μεις καπνιζαμε. Και πηγε και εκατσε στην αλλη ακρη. Εκει ενιωσα πολυ ασχημα |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είδες που κατά βάθος είσαι καλό παιδί? ![]() ![]() Άντε να ξεκολλάμε (όλοι!) τα μυαλά μας και να ασχολούμαστε με σοβαρά θέματα! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() λιγο γκρινιας μονο... αλλα θα φτιαξει...
|
|
|
|||
|
|||
|
anyway σου χρωσταω μην συγνωμη και σε σενα και στον μικρο.
Και συ οταν δεν πηρες το πεναλτυ στην Ξανθη γκρινιας ησουν |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτός ο Ντινό ασκεί ψυχολογική βία! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||