![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λοιπόν έχουμε και λέμε ......Τώρα που γράφω είναι σήμερα ή αύριο ? Γιατί αν είναι αύριο εγώ τώρα πρέπει να είμαι λογικά λίγο μετά την Κατερίνη και μπαίνοντας για Σαλονίκη......σωστά ? Αρα έφτασα !!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αργησες γιατι εχω 1 ωρα που σε περιμενω.,.,.,.,.,., ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε συγκεντρωθείτε.................Τρίτη έχουμε ακόμα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά είμαστε μεγάλα Νούμερα !!!!
Και μου αρέσει πολύ !!!!! Σας πάω ......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
.,.,φιλαράκι μου ., σύμφωνα με ποια ώρα .,.μετράς τον χρόνο.,,., την αυριανή την χθεσινή. η την τωρινή.,.,, ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η ώρα είναι μία ...............................................
είμαστε ήδη Κερκίνη για το κόψιμο της φλουρόπιτας και σας περιμένουμε.............................................................. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ανακοινώνω και εδώ:
Η πρώτη μηχανοκίνητη ομάδα, από Κρήτη, Hecto,r MarcoPolo, Gelasios, Paulossh, βρίσκετε στην Θεσσαλονίκη και θα τους συναντήσουμε στο καφέ Αχίλλειον, (Λεωφ. Νίκης. Τεο71, προλαβαίνεις), στις 21:00 h. Στις 10:20 θα πάμε στο αεροδρόμιο για να παραλάβουμε και την Ηρακλειώτικη αερομεταφερόμενη ομάδα υποστήριξης, Eytixis, Takis04, Tiramoto, διπλοί. Όσοι πιστοί, προσέλθετε. Άρχισαν τα όργανα. ![]() ΥΓ: Κι επειδή στο παρόν θέμα υπάρχει ένα θεματάκι με τις ώρες και τις ημέρες, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ' ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ![]() Last edited by nikos-x; 15-03-2012 at 21:04. Λόγος: ΥΓ: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πριν αποφασίσετε για το ποιός φταίει για όλα , διαβάστε τo... | HAWK_46 | Διάφορα | 9 | 22-09-2011 01:05 |
Ο Μπιν Λάντεν πέθανε από ασθένεια πριν από χρόνια | babis66 | Κόσμος | 12 | 16-05-2011 11:54 |
Αναβολή για το GP του Μπαχρέιν | SenseiG | Αθλητισμός | 1 | 27-02-2011 10:06 |