![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!!!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ GS-FORUM..!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο, μπράβο σε όλους όσους κουράστηκαν για να γίνει αυτή η μάζωξη (και ήταν πολλοί). Μπράβο στα φιλαράκια που ήρθαν απο μακρυά και τίμησαν τη συνάντηση κι εμάς που τους αγαπάμε!
Μπράβο στο Βαγγέλη που μας "φιλοξένησε" στο χώρο του! Μπράβο σ' αυτούς που έφεραν όλα τα καλούδια που απολαύσαμε (αυτά κι αν ήταν πολλά!!!). Μα το πιο μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον ξενυχτισμένο απο τη δουλειά, Μέγα Ψήστη, τον Αυτοκράτωρ του Βόλου, τον Σωτήρη (Sotiris-r) και τον βοηθό του, Άρχων της ζύμης και της ψησταριάς, τον Δημήτρη (nonet)! Κακούργα αντιβίωση με έβγαλες εκτός του αγώνα της οινοποσίας με τον Σωτήρη και τον Αργύρη (μόνο για ποτό μιλάμε, έντάξει.... δεν θέλω παρεξηγήσεις ) Αλλά σου τα' χω φυλαγμένα βρωμοaugmentin! Αρχίζω απο βδομάδα θεραπεία με τσιπουρομυκίνη και αναμένω με αγωνία την επόμενη συνάντησή μας για να ποτηροχτυπηθώ με τα θεριά Argie Sotiris-r και όλα τ' άλλα φιλαράκια!!!Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πίσω Σέρρες και εμείς ! συχγαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Βόλου για τις σούβλες και τις λιχουδιές και το όμορφο μέρος. απίθανη μέρα! πάντα τέτοια !
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Μπράβο κοπέλια πάντα τέτοιες δουλιές να κάνετε ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Και του χρόνου παιδιά!!! Όπως πάντα ο Βόλος, power
(μπράβο σε όλους παρευρέθησαν) Εγώ έχω καταλάβει πως όποτε tsitsos & tolhs βρίσκονται στο ίδιο σημείο, ο ήλιος λάμπει ![]() Άμα τους χωρίσετε δεν ξέρω τι παίζει ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν το έζησες στην Ερέτρια βρε Αντώνη?? Δεμ ήξερε τι έκανε.... Ήλιος, βροχή, αέρας, κρύο, ζέστη... ότι να 'ναι... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και του χρονου παιδες ναστε και να ξανακανετε μια τοσο ομορφη εκδηλωση.
Και μακαρι ναμαστε και εμεις καλα και να εχουμε χρονο να παραβρεθουμε. Χρηστακι χαρα θεου απο καιρο σας εκανε βλεπω στις φωτογραφιες ειναι δυνατον να μην χαμογελας
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο στην παρέα και του χρόνου να είστε καλά! Όλα σούπερ πάντως!
![]() Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() δηλαδη θα πρεπει να ειμαι κολλητος με τον αλλον? ![]() χιλιες φορες η βροχη ![]() ![]() ![]() λεμε και καμμια μ.....α που και που
|
|
|
|||
|
|||
|
Bravo!!!Και του χρόνου!!! ΥΓ:Άντε και τον Βορείων να σας δούμε!!!
|
![]() |
|
|