![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Ώρα για μετανάστευση.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μη γίνεσαι μακάβριος! Φτου φτου φτου! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
στα ματαλα εχει κατι ωραιες σπηλιες.,.,.,. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.,.,τι έγινε ρε παιδιά έγινε επανάσταση και δεν το κατάλαβα.,.,
γ@μω τις κατσίκες μου μέσα.,.,.,.,., ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλαρακο δεν μπορεις να καταλαβεις το τι παλμο ειχε και εχει η συγκεντρωση!!! καναμε τα παντα μπας και σωσουμε αυτη την ερμη την κατσικα του γειτονα γιατι η δικια μας αν και πολυ παχια καποτε ψωφησε εδω και ενα χρονο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαλησπέρα μετά απο 1,5 μέρας πλήρης κούραση....
Απεργία σήμερα και απο την Εμπορική και είμαι πο τα ξημερώματα εδώ!!!! Κάποιοι φίλοι εδώ μέσα μου θυμίζουνε τον κλασικό υπάλληλο του παρακράτους!!!! Ίσως έχουνε πεσει στη λούμπα ίσως το κάνουνε σκόπιμα Κάποια πρώτα στοιχεία για τα οικονομικά της ΕΡΤ όπως βγαίνουνε απο τα γραφεία!!! Μιας και καλά κάποιοι συνεχίζουνε και βγάζουν στοιχεία ...... Μέσος όρος μισθοδοσίας υπαλλήλων 950euro καθαρά Τέλος Μαίου η ΕΡΤ είχε πλεόνασμα 40εκ. euro τα οποία αποδόθηκαν στο υπ.οικονομικών που είναι ο βασικός μέτοχος της ΕΡΤ Ετήσιο κόστος της ΕΡΤ το έτος 2012 270εκ euro. Απο αυτά 120εκ πάνε στο πάροχο ρέυματος-σήματος το οποίο κόστος διαπραγματεύεται η κυβέρνηση. 50εκ euro επιστρέφονται στο υπ.οικονομικών ώς βασικό μέτοχο. 20εκ euro είναι το ΦΠΑ που αποδίδεται και αυτό στο κράτος. Μένουνε λοιπόν 80εκ euro εκ των οποίων καμμιά δεκάρα εκατομμύρια πηγαίνουνε στους συμβούλους που φέρνουνε στο κανάλι Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μαζί με δικά τους παπαγάλάκια. περίπου 40εκ euro πηγαίνουνε στη μισθοδοσία των υπαλλήλων της ΕΡΤ. Τα υπόλοιπα στο πρόγραμμα και στις παραγωγές που οι υπάλληλοι χρόνια τώρα ζητάνε να είναι εσωτερικές και όχι εξωτερικές...αφου και αυτές μοιράζονται απο τα κόμματα. Αυτά είναι τα στοιχεία λοιπόν....για να βλέπουμε λιγάκι αριθμούς!!! Οι μισθοί που αναφέρονται παραπάνω υσχιούν και τους επιβεβαιώνω...μιλάμε για "υπαλλήλους" ειδικών θέσεων και ειδικών συμβάσεων που υπογράφονται απο τα κόματα...δηλαδή τους στέλνουνε συστημένους..... Αυτά για να μαθαίνουνε οι προπαγανδισ΄τες...και αυτοί που παραπληροφορούνε!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Και ξαναγράφω αυτά που είπα στο πρώτο μου ποστ......
Μην ακούτε τους προπαγανδιστές....εδώ δεν μιλάμε μόνο για την ΕΡΤ μιλάμε για όλο το έθνος......όπως σας έλεγα ότι έρχονται κάκιστα πράγματα με το μνημόνιο οι ίδιοι που αντιστέκόντουσαν κ λέγανε θα διορθωθεί το κράτος οι ίδιοι τώρα λένε αυτά που λένε!!! Για κατσίκες δεν μιλάω...είναι κρίμα......ασχολίαστο...Με 30 μέρες απεργία το 2012 εκ των οποιών οι 10 μόνο για την τράπεζα και οι υπόλοιπες 20 για τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα και για τα μέτρα του μνημονίου. Εσείς μπορεί να μην είσασταν εκεί...και καλύτερα δεν σας χρειάζεται κανείς....ήταν όμως αυτοί που μπορούσανε.....!!!! Το μόνο που εύχομαι είναι να αντιληφθούνε οι πουλημένοι απο πάνω ότι δεν πάει άλλο πια!!! Για μένα...για σας....για τις οικογένειες μας....για το έθνος....για την παιδεία μας...για την υγεία μας.....για την εργασία μας....για τον πολιτισμό μας...για το μέλλον μας!!! Για όλα υτά συνεχίζω να προσκαλώ το κόσμο να στηρίξει την κινητοποίηση αυτή....στόμα με στόμα...και να απομακρύνει απο δίπλα του ανθρώπους που αντιτίθεντο σε αυτά τα ιδανικά!!! Χαιρετισμους απο την ΕΡΤ απο το παλμό της ελληνικής κοινωνίας!!! Σας χαιρετώ με ενα τραγούδι....σκεφτείται και αναλογιστείται...νά'στε όλοι καλά!!! Last edited by italos; 13-06-2013 at 15:03. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by GeorgeP; 13-06-2013 at 15:00. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιώργο μου αν έχεις τη μύγα δεν φταίω εγώ .....πάντως δεν πιστέυω ότι την έχεις ....και ότι τα λές απο τα μέσα και τις πηγές που τις πληροφορήσαι......και για να σε βγάλω απο το κόπο να "υπερασπιστείς" τον ευατό σου αυτούς ενοοώ προπαγανδιστές και παραφληροδότες του παρακράτους το οποίο είναι στα φόρτε του τα τελευταία χρόνια!!!! Για τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ όπως και σε όλο το δημόσιο τομέα...αλλά και τους σινδικαλιστές του ιδ.τομέα....προέρχεται...προερχόταν όπως και εσύ απο το βαθυ ΠΑΣΟΚ όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό εδώ στο κανάλι.....τώρα πια δεν είναι ...δεν ξέρω με ποιόν είναι και δεν με απασχολεί!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τουλαχιστον θα σταματησει ο Σ.Παπαδοπουλος να τρωει και να πινει "στην υγειά μας"....
Μαγκια παντως απο τη κυβερνηση. Με ενα σμπαρο, δυο τριγωνια! Ηθελε να μειωσει τα εξοδα της Ερτ και να απολυσει μερικες χιλιαδες υπαλληλους...... ε εκλεισε το μαγαζι και ολα καλα! ....προφανως οι περισσοτεροι υπαλληλοι της ερτ θα ηταν διορισμενοι απο το ΠΑΣΟΚ... |
![]() |
|
|