![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
παράκληση κύριοι να αφησουμε το θεμα να τρεξει στο ταξιδιωτικο και μονο στο ταξιδιωτικο........
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Χαλλλλαρααααα
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|
|||
|
|||
|
Τρελαίνομαι για βουλγάρικο τραπεζομάντηλο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να βάλετε φωτο και μόνο φωτο σημερα και επεξηγήσεις όπως μοναδικά εσείς απο τα βόρεια προάστια της χώρας ξέρετε Ακόμα θα ήθελα να παρακαλέσω τον πασχαλη και τον χάρη που τόσο πολυ εκτιμώ να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά τουλάχιστον και να μιλήσουν Οι εντάσεις μεσα απο τα θέματα λειτουργούν αντισυσπειρωτικα για το φόρουμ αλλα και για τα ίδια τα μέλη Δεν μου αρέσουν ούτε εμένα να σβηνωντε θέματα αλλα ούτε και να προσβαλονται αλλα μέλη που μπορεί να έχουν επι της ουσίας ίδια φιλοσοφία!!!! με σένα πασχαλη αλλα και άποψη!!!!! Πραγματικά μεσα απο την καρδιά μου παράκληση για εποικινωνια σας τηλεφωνικά για να λυθεί πραγματικά η παρεξήγηση Ευχαριστω προκαταβολικά |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
αυτα που μας ενωνουν ειναι περισσοτερα απο αυτα που μας χωριζουν brothers!Στο θεμα μας τωρα! Θελουμε φωωωωωτοοοοοο
|
|
|
|||
|
|||
Αυτοσυγκράτηση ,.,. Αφήστε τα μίση και αρχίστε το ,.,.,,.. ![]() Ξεκινάμε σε λίγο ,.,. Τον κατήφορο ,., για σπίτι,.,. Last edited by tattoopanther; 03-07-2013 at 12:44. |
|
|
|||
|
|||
|
ΨΥ - ΧΡΑΙ - ΜΙ - Α
|
![]() |
|
|