![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα νικολα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνω αν και δεν εχω παει ποτε!αν εχεις τηλεφωνο δωστο να παρω.θα δωσω 4λιτρα λαδι 15w50 απο εμενα και το σαββατο θα παρω δωροεπιταγη απο ενα πελατη μου με ειδη ηλεκτρονικα auto moto.πρεπει να κανουμε γρηγορα.λεει και ο Ζαρος.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω μεσααααα..... sorry για την καθυστερηση αλλα ημουν βολτουλα βορεια
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό να σμίξετε..................
|
|
|||
|
|||
![]()
saitman ακους όχι 28 αλλα 58 θα ημαστε οποτε κανονισε που θα παμε για φαι ......
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πηγες αργυρουπολης ισως?επισης καλη περιπτωση ειναι το γενι γκαβε αλλα κατοπιν συννενοησης με το μαγαζι γιατι κυριακες ειναι γεματα αυτα ολα.
|
|
|||
|
|||
![]()
B]μετα απο τηλεφωνική επικοινωνια με τον Gazi για το θέμα που θα παμε για φαγητο, λεμε Ζαρό γιατι ειναι ωραίο μέρος λίμνη με πλατανια και πολυ ωραίες ταβέρνες για φαγητό zaros.gr - Δήμος Ζαρού και επιπλέον πριν απο 2 χρονια ειχε γινει εκει η παγκρήτια συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών 4-6 Ιουλιου '08 11η Παγκρήτια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών 4-5-6 Ιουλίου [/B]
|
|
|||
|
|||
![]()
παρε τηλ pirate
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εαν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση,εδώ είμαστε να το συζητήσουμε!το θέμα είναι όμως οτι περνάει ο καιρός και η 21 Φεβρουαρίου είναι πολύ κοντά..... Οπότε μέχρι νεωτέρας.... 21 Φεβρουαρίου 2010 η Κοπή πίτας του GSforum (στην Κρήτη)θα γίνει στο Ζαρό! Αναμείνατε για το μαγαζί (γίνονται κινήσεις)...... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 21-07-2011 23:59 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 21:12 |