GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Εκδρομές εντός Ελλάδος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 18-05-2010, 09:56
kostas-patra Ο/Η kostas-patra βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: α
Προεπιλογή Απάντηση: λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος

3. H EΛΕΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΙΒΛΟΥΣ παρτ θρι-TATEΛΩΝΙΑ
Στην μικρή διάρκεια ζωής μου, γιατί τώρα εικοσαρίζω - επί διορθωτικό συντελεστή 1.7- δεν είχα ματαξαναδεί πιο άσκημες φάτσες, γεμάτες πονηρία και κακότητα, πλασμένες σίγουρα από το γλοιωδέστερο υλικό εκ των βαθέων της κολάσεως.

Τι είστε σεις ρε κουμπάροι; τους φώναξα, ενώ ο σφιγκτήρας μύς μου ίσα που κρατούσε τον φόβο μου σε ενιαία ακόμη μορφή

Όλα τα τρώμε και όλα τα καταπιώνουμε, μουρμούρισαν και λάμψες αστραποβολούσαν από τα καταχθόνια μάτια τους. Είμαστε τα τελώνια, εντολοδόχοι του κακού και παράγοντες της συμφοράς
Και στο μύθο ετούτο πώς κολλάτε;
Η ιστορία σου δεν είχε δραματική πλοκή και είπαμε να σιγοντάρουμε, είμαστε μεταγραφή από τη λίμνη της δόξας δράμας και παίζουμε μπακότερμα

Είστε γιούχου μου φαίνεται, χώρια που μοιάζετε υπερβολικά, με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας μου με μπαλακλάβες

Εγώ δεν σ έβρισα ότι είσαι μπακλαβάς μου αντιμίλησε ο κοντός και πήγε να μου πουλήσει τσαμπουκά, αλλά ο ψηλόχοντρος τον έπιασε από το σβέρκο.

Στάκα, δεν τον φάμε τώρα, δεν μας παίρνει να ανεβαίνουμε συνέχεια για προμήθειες, άσε να δούμε τι μέρος του λόγου είναι οι φίλοι του και να τους τσουβαλιάσουμε όλους μαζί

Ο κοντός συμφώνησε απρόθυμα

Οι βρεξωγήινοι μας είχαν γυρίσει την πλάτη και κάτι προσπαθούσαν να επιδιορθώσουν από ένα μικροσκοπικό μηχανισμό

Τώρα τι θα γίνει φώναξα, δεν αποτελώ ενδιαφέρον εγώ για κανένα; Δεν θέλει κανένας να με φάει; Τι κανετε εκεί πέρα; Ρώτησα και δίχως να περιμένω απάντηση πλησίασα.

Άσε μεγάλε, πάθαμε νίλα μια φορά κι ένα καιρό, το διαστημόπλοιο μας χάλασε και δεν παίρνει μπροστά με τίποτα, το κοιτάμε μια στο τόσο μπας και πάρει μπροστά, αλλά τίποτα, είμαστε καταδικασμένοι να μείνουμε παρέα με τους γήινους μέχρι να πεθάνουμε

Βρε γαμώτο είναι βράδυ, αλλιώς θα παίρναμε ένα τηλέφωνο τον georgep, δεν είναι ούφο, αλλά με τα μηχανολογικά τα πάει μια χαρά, γι αυτό οδηγεί και varadero. Και τον μηχανισμό των αντικυθήρων μπορεί να επιδιορθώσει, αλλά είναι τα συφέροντα στη μέση, άσε, στην ελλάδα οι καλοί δεν βρίσκουν προκοπή

Όχι αυτόν, έχουμε διαβάσει τα κατεβατά του και χάσαμε την μπάλα. Δεν έχεις κάποιον άλλο;

Τον Gemara, που φτιάχνει αρχαιολογίες, αλλά δεν θα ρθει

Κανα μπασμένο σοφιστικέ έχεις;

Κοίτα , είναι να ρθει ο λεωνίδας, ο vpentza, κι αυτός κάτι παλεύει, αλλά δεν καταφέρνει και πολλά

Καλά, φέρε τον αυτόν για να μας βοηθήσει και τους άλλους για να τους φάμε, αλλά πρόσεξε, επειδή έχουμε βρεξωχολιστερίνη και βρεξωτριγλυκερίδια, μην τους πολυταίσεις, άθλησέ τους και φέρε τους ζεστούς και έτοιμους για φάγωμα.

Τούτα μου είπαν και με ξαπόστειλαν στην επιφάνεια της λίμνης, με το μοτο γκούζι να με κοιτάει με φανάρι ψιλογλαρωμένο, γιατί από το καρτέρι, αποκοιμήθηκε. Ού να μου χαθεί, ούτε σε ένα θρίλερ της προκοπής δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει, γι αυτό την επόμενη φορά θα τιμήσουμε αντίς τον ευρωπαικό, τον ασιατικό κινηματογράφο, με τα σχιστομάτικα φαναροφλάς

Ξαναγύρισα στη σκηνή, αλλά δεν με έπιανε ύπνος, ούτε κανείς τους θα με πίστευε.
Κοιμήθηκα με την μπότα απ έξω, περιμένοντας τους βαρβάρους

Last edited by kostas-patra; 18-05-2010 at 09:58. Λόγος: ετσι
Reply With Quote
Παλιό 18-05-2010, 10:39
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Περιμένουμε εναγωνίως την συνέχεια, οι πρωταγωνιστές αρχίζουν σιγα σιγά να μπαίνιουν στην σκηνή. Αραγε τι σχεδιάζει για τα μελλούμενα ο Αρχιερέας (Tsatras-Patras) της διαπλοκής και της πλοκής;;;;;;
Reply With Quote
Παλιό 18-05-2010, 10:51
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

ακου να δεις τί γινόταν το βράδυ πριν την άφιξή μας.....

και εγώ που νόμισα ότι θα πηγαίναμε στη λίμνη Τσιβλού , που να φανταστώ ότι οδεύαμε περιχαρείς στο τριγωνο των Βερμούδων στην Αχαική του έκδοση.....
Reply With Quote
Παλιό 18-05-2010, 12:11
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Στόπα ρε Βασίλη δε στόπα;;;
"Πολύ πράσινή αδερφέ μου η λίμνη Τσιβλού!"
...γιομάτη Πρασινοζούμηδες (εκτός και φταίγαν οι κιοφτέδες με το δυόσμο!)
400_F_11096684_j4ffwXwVkt3OhCBucvfxMrfdRNigJKDs.jpg
Πρασινοζούμης Τσιβλούμαγκας

Last edited by Carduelis; 18-05-2010 at 12:14.
Reply With Quote
Παλιό 18-05-2010, 14:05
Senior Member

4. Η ΕΛΕΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΙΒΛΟΥΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Τίποτα από το πρωινό δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε, όλα ήταν κομπλέ, τα πουλάκια γκελαηδούσαν, τα λουλουδάκια μοσχοβολούσαν, οι μελισσούλες βουμβούνιζαν και ένας ταύρος-ζώο, όχι ζώδιο- κανόνιζε λίγο παραπάνω, μια αγελάδα, με μια επιθυμία ΝΑαα, με το συμπάθειο, όπου η επανάλληψις του α είναι ποσοτικός προσδιορισμός.

Σηκωθήκαμε γύρω στις 8, οι άλλοι φρέσκοι και εγώ ψόφιος, σαν να σκαβα ολονυχτίς, σαν το μοναδικό τραγίς στη στάνη.

Ψήσαμε καιφέ, φάγαμε ξηροκάρπια και λουκούμια και κινήσαμε για τον γύρο της λίμνης. Παραθέτω φωτό για το ξεκάρφωμα

Ο γύρος της λίμνης πραγματοποιείται σε μιαμιση ώρα και κάτι, σε χαλαρό βάδι, ή σε κανα 10λεπτο αν σε κυνηγούν να σε φάνε. Το μυαλό μου ήτω τρικυμισμένο, από τη μια δεν τους είχα και τίποτα, ας τους έτρωγε όλους ο κοντός τελώνιος, δεν μου καιγόταν καρφί, από την άλλη όμως, αμαρτία είναι σκεφτόμουν, θα μου κρατούσαν μούτρα οι φορουμυπόλοιποι και θα παιρνα τα 3 του καράμπελα στην επόμενη πίτα και για φαγητό ακρίδια καπαμά.

Άσε λέω, κάτι θα σκεφτώ, πριν αναγκαστώ να πάρω τηλέφωνο τους αμερικάνους που συνηθίζουν να σώζουν τον κόσμο, ακόμα και αν δεν το θέλει ή πολύ περισσότερο ακόμη και όταν δεν χρειάζεται

Το τηλεφώνημα ήρθε κοντά στις 11:13΄:14΄΄, περίπου. Έφταξαν. Αναγκαστικά τους υποδέχτηκα, με βαριά καρδιά και ελαφρύ στομάχι. Ήταν 8, έγιναν 9, έχασαν τον σπύρο τον μαλλαίουρα, στην ακράτα και πήραν τον θοδωρα, άρα μετρημένα 9 κεφάλια έφτασαν, ότι πείς για μια τέλεια κρεατόπιτα με κορντούρα φύλλο και κριτσανιστά προστατευτικά.

Έπιασαν το απέναντι πλάτωμα και η αστραποβολή, από τις καλογυαλισμένες μηχανάρες τους θάμπωνε το παν, την πλάση και την οικουμένη ολάκερη, εκτός από τα σκοτεινιασμένα όμματά μου

Καβάλησα την πράσινη ναυαρχίδα του σύμπαντος και πήγα να τους παραλάβω. Σε κάθε χαιρετούρα κοίταζα τον καρμπό του κάθε ανδρός, το ποσοστό σωματικού λίπους για μια σωστή λιπομέτρηση γίνεται εκεί, για να δώ ποιόν έπρεπε να προπονήσω καλύτερα.

Ο λάμπρος-Lalou, γκριζομάλλης 19χρονος άρχοντας, με βαμβακοφυτείες στην καμπότζη και με μπόλικη διάθεση για περιπέτεια, διαθέτων 1200gs για να επιθεωρεί τις αχανείς εκτάσεις του, μπον βιβερ, γόνος αριστοκρατικής οικογενείας με καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες και ειδήμων στο καλό κρασί-παράγγειλε μπύρα

Ο μακάριος, όνομα και πράγμα, άρτι αφιχθείς από το μαντείο των αδελφών, με το κληρονομικό χάρισμα της καφεμαντείας, απέφυγε να πιεί και να συμφάγει μαζί μας, αναγνωρίζοντας στο ρυτιδωμένο-σταφυδιασμένο μέτωπό μου τα χθεσινά πεπραγμένα και έφυγε, αφήνοντάς μου την πολύτιμη σοφία του προίκα, το πώς να εξοντώσω τους βρεξωγήινους. Επάγγελμά; εμπόριο χάρτου υγείας, πολυτελείας, για πωπουδάκια ευχαριστημένα. ως γνήσιος τζύπριος, φωνάρα!

Από τα υψίπεδα της μογκολίας έσκασε μύτη αργοπορημένος καθυστερημένος ο σπύρος, ο μαλλαίουρας, γητευτής φιδιών και αλόγων, ερασιτέχνης τεχνικός δικτύων και διαδικτυακών σχέσεων και κατ επάγγελμα ατρονόμος-δον ζουάν. Πως συνδυάζονται όλα αυτά; Μου το εξήγησε στον γύρο της λίμνης, τον βρίσκουν τα αθύματά του, όμορφες νεαρές, λυγερόκορμες κοπελίτσες προκομένες-προικομένες, του πουλάνε φούμαρα, τον αποπλανούν σε ερημιές και τον αναγκάζουν να τους λέει τους αστερισμούς πριν του ζητήσουν το χέρι και την κοτσίδα του για γάμο.

Γνωστός από τους προκριματικούς στην ολυμπιάδα της σεούλ, ο πάνος, με το προσωνύμιο το αερικό, ο δεύτερος στην παγκόσμια κατάταξη αθλητής σούμο εκτός γιαπωνίας, τηρεί πιστά τις παραδόσεις της αρχαίας φυλής που ανήκει και προσπαθεί ανεπιτυχώς να αυξησει την βιομάζα του συνδυάζοντας άμυλο=μακαρόνια, με πρωτείνη=κόκκορης, με μπόλικη τσάλτσα και ψωμάκι, ενώ αναγνωρίζεται από γονατισμένο κίτρινο γαιδούρι του που τον ακολουθεί σε κάθε εκδρομή. Τοπιογράφος στο επάγγελμα, αν και περιστασιακά κάνει πορτραίτα και γυμνά.

Ο θοδωρής teo-71, άφησε προς στιγμή το ινστιτούτο αισθητικής ποδιών που διαθέτει, teoβλέπεις, το χει το όνομα, σχεδιαστής, οραματιστής και εκτροφέας κροκοδείλων και είπε να μας ακολουθήσει, που να ξερε ο έρμος ότι το σπάνιο χάρισμά του, σχετικά με την ερπετοφωνία θα μου λυνε απαξ και δια παντός το πρόβλημα με τα πρησμένα και προβληματικά καρμπυρατέρ της ένδοξης μηχανής μας

Κάθε ομάδα έχει τον προπονητή της, κάθε φυλή έχει τον μάγο της, έτσι κι εμείς είχαμε τον γιατρό καρδιολόγο καρδιοκαταχτητή, κονκίσταντορ που λέμε στα ελληνικά, μετεκπαιδευθέντα στα στις οροσειρές της νεβάδα, παρέα με τους σίου και τους ναβάχο που από το πολύ διάβασμα ή από τα γιατροβοτάνια του, του μεινε κουσούρι η ιλαρότης και ένα διαρκές φούσκωμα που κρύβει τους γραμμωμένους έσω κοιλιακούς του. Carduelisστα λατινικά, κατουρδέλης στα ελληνικά, που σημαίνει ο αγαπών την καρδερίνα litsa

Ο χειρότερος όλων, το απόβρασμα της φωκίωνος νέγρη, το λαμόγιο της ελληνικής παραοικονομίας, που ευθύνεται για την οικονομική κατάρρευση μιας χώρας, ο λεωνίδας ή κατά κόsμο vpentzas, ρεμάλι που γεννήθηκε με 6 δάκτυλα σε κάθε χέρι και με τρείς τσέπες σε κάθε μανίκι, με δάχτυλα μωρουδίστικα που αγαπούν τα ζάρια και χαρτιά, θρήσκος οικονομολόγος όσο λίγοι εξασκών το επαγγελμά του σε γραφεία και χαρτόκουτα στην πανεπιστημίου ως παπάς ή παπαντζής. Αυτόν δεν θα με πείραζε να τον έτρωγε το κοντό τελώνιο, μιας και κατάφερε με μοναδικό τρόπο να υπεξαιρέσει από το ταμείο του τραπεζιού, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων μας, δεσμίδα μεταλλικών δεκαεύρων, αφού μετά της διαιρέσεως

180ε=συνολικό κόστος φαγητού/13 ατόμων παρεβρισκομένων, έκανε τα μαγικά του και αφού δώσαμε 15ε έκαστος, δεν καταφέραμε όχι να δούμε ρέστα, αλλά το ταμείο έμεινε μείον, δεν πειράζει, αφού θα τον έδινα για γεύμα, ας του έμενε η χαρά ότι μας εξεγέλασε

Λόρενς, ηθοποιός-ζυθοποιός, δεν είναι το όνομά του αυτό, αλλά δεν θα μας απασχολήσει στην συνέχεια της ιστοριας, προσπαθούσε να πολιορκήσει την κνωσταντίνα, αλλά γεύτηκε πίκρα, πόνο και χυλοπίτες μετσοβίτικες. Γνωστός μανιακός ebayer, που συνηθίζει να περνάει τις ώρες το σε παμπ ιρλανδέζικες παίρνοντας τηλέφωνα του στυλ, αγόρασε ή πούλα, κατάλοιπο που δεν πρόλαβε το χρηματιστήριο. Οδηγεί ένα 850gs, μερικές φορές ξαπλωμένο σαν φίδι

Θάνος ο καταραμένος, να οδηγεί ένα 1100 που δεν βγάζει βλάβες σε κιβώτιο, σε σένσορες, σε αντλία, σε σώματα ψεκασμού, με καμία αξιοσημείωτη βλάβη από τότε που το πήρε, χωρίς να μπορεί να μοιραστεί μαζί μας την χαρά της στεναχώριας και της κατήφειας, του στυλ, έχω ένα ρημάδι μηχανάκι. Μεταξύ μας φοβούμαι ότι είναι παραεισαγωγής ιαπωνίας. Δουλειά; Δοκιμαστής γκουρμέ σε τηλεοπτικές εκπομπές, έτσι εξηγείται το τι παράγγειλε με τον στέλιο, για να τσιμπήσουν ¨¨κάτιτίς¨¨ πριν φύγουν, όπου λάχει σαν είδαν την μονομαχία των γιγάντων.

Στέλιος, σώμα γυμνασμένο, χαμόγελο κρεοπώλη, λαοφιλής, ο τρώω και φεύγω, τι άλλη δουλειά θα μπορούσε να έκανε εκτός από πολιτικός μηχανικός; Ήρθε γιατί του φάνηκε ενδιαφέρουσα τούτη η γραφή και έφυγε σπινιάροντας, γιατί δεν την άντεξε άλλο. Έτσι γλύτωσε

Αλέξης ή loulou, μην πάει το μυαλό σας στο χειρότερο, είναι ο ποιοτικότερος της παρέας, δουλειά του είναι οι πελάτες του να είναι και εκείνοι εντός προδιαγραφών ποιότητας. Ασχολείται με την διασφάλιση ποιότητας σε κέντρα κονσομασιόν, σε νυχτερινές πίστες όπου μαθαίνει τις μοντέλες να κρατούν το μικρόφωνο και να μην χάνουν τον τόνο. Συχνάζει σε λέσχες ομογενών από την αγγλία και συλλογίζεται ανάλαφρα την προοπτική του γάμου και καλά κάνει στα 49 του χρόνια, μικρός είναι ακόμα

Η κνωσταντίνα ήρθε εξ επι τούτου, για την εκδρομή εννοώ κατευθείαν από την αρχαία πόλη της κρήτης, με τις χρωματιστές τοιχογραφίες, ψάχνοντας τον γαλάζιο της πρίγκηπα στα καστανά μάτια του λόρενς, γεωλόγος, βιβλιοθηκονόμος, συνεπιβάτισσα μοτοσυκλεταραίων.

Η κερασομαλλούσα είναι δική μου και δεν χρειάζεται να πώ κάτι παραπάνω για μένα πέραν των 4 σελίδων βιογραφικό μου

Αυτή ήταν η παρουσίαση των πρωταγωνιστών, για να μην σας κρατήσω σε αγωνία στο τέλος όλοι ζούνε, τουλάχιστον για να διαβάσουν τούτες τις γραμμές

Το κοπάδι με τις 9 μηχανές το παρέλαβα από την μια μεριά της λίμνης, για να το μεταφέρω στο προσήλιο μέρος που είχαμε κατασκηνώσει από την προηγούμενη. Ετοιμοπόλεμοι ανέβηκαν όλοι στα θηρία τους και αφού ανεβήκαμε μια άσχημη χωμάτινη ανηφόρα φτάσαμε όλοι άπεφτοι, δίχως προβλήματα και γρατζουνιές.

Last edited by kostas-patra; 18-05-2010 at 14:08. Λόγος: έτσι
Reply With Quote
Παλιό 18-05-2010, 21:28
Senior Member

ακατανόμαστε Πατρινέ, απόγονε ερυθρόμελανόμορφων σκελετομένων, ζυθολάγνων Αιγυπτίων, με έφεση στη λεπτομερή περιγραφή γεγονότων αλλά και την ακριβή ποσοτική περιγραφή των πεπραγμένων...έδωσες ρέστα....Εχω μείνει έκπληκτος για το πόσο δυνατό μνημονικό έχεις να περιγράφεις με τη παραμικρή λεπτομέρεια τα γεγονότα του ΣΚ.
Εχω καταλήξει ότι πλεονάζων μέρος του εγκεφάλου σου, προκειμένου να βρει χώρο να αναπτυχθεί, απλώθηκε στη φιλόξενη κοιλιά σου καταρρίπτοντας τα λεγόμενα προσεχούς Αυγούστου ερωτικής συντρόφου όπου ισχυριζόταν σφόδρα ότι ανεπτύχθει (η κοιλιά) από συνεχόμενη ζυθοκατανάλωση....
Οχι κύριοι,
δεν είναι Βόας, δεν είναι κροταλίας.......αλλά τρώει τις ίδιες ποσότητες και τις πασάρει να τις πληρώσουν άλλοι κρύβοντας τα 10ευρα στις φαρδιές πλατιές του τιράντες....
Δεν πειράζει Tsatra-Patra , εμείς σε αγαπάμε αλλά και αυτοί οι εξωγήινοι όλο ...μισές δουλειές κάνουν....
Reply With Quote
Παλιό 18-05-2010, 22:01
Senior Member

ακατανόμαστε Πατρινέ, οφείλω να ομολογήσω ότι είμουν λίγο υπερβολικός με το "ερυθρομελανόμορφε". Οστις σε έβλεπε να κουμαντάρεις το υπέργηρο Guzzi όντας ευτραφής (στη κοιλιά μόνο) και τη μαύρη μπαλακλάβα οσάν καλύπτρα κεφαλής πιλότου Β'Παγκοσμίου Πολέμου, θα του έρχονταν στο μυαλό η ανωτέρω χρησιμοποιηθήσα και μόνον λέξη.
Ελπίζω όπως αποδεχτείς την ειλικρινή μου μεταμέλεια και παραδεχθείς ότι προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σου όντας στη γραμμή (on line) τις ώρες πέριξ των 12 , ώρες που γνωρίζω ότι τα ένστικτά σου σε μεταμορφώνουν, σε μετατρέπουν σε πειθήνιο όργανο κάθε εξωγήινου όντος που υπερίπταται της Πάτρας. Είναι η ώρα που η κερασομαλλούσα αποσύρεται στα διαμερίσματά της προσδωκόντας να περάσει γρήγορα το βράδυ , να ξημερώσει και να πας στη δουλειά....να ξεχάσει τα νεύρα της που της έχεις τάξει Αύγουστο αλλά δεν της είπες ...το έτος...
Reply With Quote
Παλιό 18-05-2010, 23:49
ALEX1150 Ο/Η ALEX1150 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW 1150 GS

Οι φωτογράφοι της παρέας πλαισίωσαν με μοναδικό τρόπο την «Ελεγεία της Τσιβλούς»!!

Aerikos, Cardueli Μπράβο ξανά!! για τον συγγραφέα δεν έχω σχόλια… αφού τον εμπνέουμε καλά μας κάνει

Παρακαλώ να καταγραφεί και ένα παράπονο που δεν προλάβαμε να φάμε παγωτό!!! Στην επόμενη εκδρομή να ασχοληθούμε λιγότερη ώρα με το τι ζωάκι θέλουμε να μας ψήσουνε & να σκεφτούμε λίγο το χαμηλό μας ζάχαρο

Welldoneladies & gentlemen,σύντομα να οργανώσουμε τις επόμενες εξορμήσεις ¨-))

Καληνύχτα σε όλους
Reply With Quote
Παλιό 19-05-2010, 10:22
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ALEX1150 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι φωτογράφοι της παρέας πλαισίωσαν με μοναδικό τρόπο την «Ελεγεία της Τσιβλούς»!!

Aerikos, Cardueli Μπράβο ξανά!! για τον συγγραφέα δεν έχω σχόλια… αφού τον εμπνέουμε καλά μας κάνει

Παρακαλώ να καταγραφεί και ένα παράπονο που δεν προλάβαμε να φάμε παγωτό!!! Στην επόμενη εκδρομή να ασχοληθούμε λιγότερη ώρα με το τι ζωάκι θέλουμε να μας ψήσουνε & να σκεφτούμε λίγο το χαμηλό μας ζάχαρο

Welldoneladies & gentlemen,σύντομα να οργανώσουμε τις επόμενες εξορμήσεις ¨-))

Καληνύχτα σε όλους
να είσαι σίγουρος ALEX1150, να είσαι σίγουρος....
Reply With Quote
Παλιό 19-05-2010, 10:48
Senior Member

η ιστορία θα συνεχίσει με ωμή βία, απαγχονισμό, κανιβαλλισμό, κομμένα κεφάλια και πόδια. μπορείτε να το αντέξετε; αν δεν έχω ομοφωνία
(το ω με ο),
δεν συνεχίζω
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης