![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Κοίτα πως θα τριπλασιαστούν οι συμμετοχές..... να μαθαίνεις... νεαρέ...
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οκ......το παρακολουθω
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τεο παρακαλώ υπολόγισε με μονό, αναχώρηση με τους απογευματινούς...θα τους συναντήσω στο 90 Θήβα
γιατί από Άργος ερχόμενος, δεν πολυγουστάρω να μπω Αθήνα, Αττική οδό κ τέτοια... οπότε θα σας περιμένω Θήβα στο 90κμ επάνω στην εθνική(λέω κατά τις 17.45 να είμαι εκεί). Τώρα στα επιμέρους κοιμάμε κ σε μονόκλινο αν όμως κάποιος από τους υπόλοιπους θέλει κοιμάμε και σε δίκλινο, αλλά προτιμώ τενόρο γιατί εγώ είμαι βαρύτονος . Αν θέλεις προκαταβολή στείλε με πμ η σμσ το Νο, Αλφα Τραπεζα κατα προτίμηση, να σου φορτώσω κανά €. Καλή δύναμη στην οργάνωση
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παλικάρια, εάν δεν βρεθούμε για φαί, θα σας βρω το βράδυ στην Καλαμπάκα, στο ξενοδοχείο...
Πάντως έχω καποιες προτάσεις για φαί, για Παρασκευή.... ![]() α. Για την πρωινή ομάδα, στάση για φαί, Καρδίτσα, ΟΥΖΟ ΜΕΛΑΝΘΡΟΝ, εξαίσια πιάτα και μεζέδες, ή φαί στην μικρή Λίμνη, 5χλμ, έξω από Καρδίτσα, γιο κοψίδια... β. Βραδυνό (όλα τα group), στην παλιά Πόλη των Τρικάλων... Θα με θυμηθείτε...!!! Τέλειοι μεζέδες, με πολυ γραφικά μαγαζιά!!! c. Eνα είναι το μαγαζί για κεμπαπ-σουβλάκι, Μαλιώρας.... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... 3χλμ, εξω από τα Τρίκαλα, προς Καρδίτσα.. (όλο του GROUP, βράδυ)... (μπορούμε να συναντήσουμε το διαρχόμενο απογευμ. γκρουπ, εκεί) Οτι γουστάρετε είμαι μέσα..... ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων.....
Άντε να μαζευόμαστε.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Ααααχ βρε Θοδωρή...ξεμυαλίστρα.....
ποιός θα μας διώξει πρώτος δεν ξέρω......το αφεντικό του γραφείου ή το αφεντικό του σπιτιού ???? ![]() ![]()
Last edited by vpentza; 10-09-2010 at 11:43. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.. | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 26-04-2010 19:34 |