![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μόνο να διευκρινίσετε σε ποιο 90 θα ανταμώσετε…!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο από κοινού συντονισμός θα μας στείλει στον τσομπάνη στα Γιάννενα , και όχι στη Ροδόπη . ![]() Πάντως Σταύρο, και εγώ μάλλον Σέρρες θα συναντήσω το κομβόυ .... |
|
|||
|
|||
![]()
Εβρισκόμεθα σε καλόν δρόμον και ευελπιστούμε λίαν συντόμως να έχουμε νέα για την διάθεση του Κολοσσιαίου. . . Άρτος και θέαμα εζητήσατε, άρτον και θέαμα θα λάβετε.
Μονομάχοι, τροβαδούροι, τηλεπερσόνες και λοιποί καλλιτέχνες, θα σας αγκαλιάσουν με περίσσια αγάπη έτσι ώστε να σας μείνει αξέχαστη η απόδραση του Μαρτίου. Οι γνωστοί ποταμοί της Μακεδονίας, Στάφυλος και Γλυκάνισος, φροντίζουν ώστε το κρασί και το τσίπουρο να βρίσκονται σε αφθονία στην περιοχή μας, οπότε ουδείς λόγος περί ανησυχίας. Είναι που έχεις δώσει δικαιώματα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κρασιά και τσίπουρα συνοδευόμενα με άρτο και θεάματα .....Δύσκολο το βλέπω το πρωί της παρασκευής .
Σας βλέπω να κάνετε παρέλαση στην παραλιακή ως φόρουμ με τις μηχανές παρά τη διαδρομή προς Bansko . ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() "Να κεράσω ένα τσιπουράκι" μου λέει... ![]() Για αυτό κανονίστε, εμείς εξάλλου θα σας βρούμε στο δρόμο για Σέρρες, δεν νομίζω να μπούμε Θεσσαλονίκη, μιας και θα ξεκινήσουμε Παρασκευή πρωί... Καμιά πρόβλεψη για τον καιρό ;;;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχουν γίνει τα κατάλληλα τηλεφωνήματα και βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για τις περιοχές, απ' τ' Λάρσα κι απάν
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θοδωρή, θα σας συναντήσω κι εγώ με τη σύζυγο την Πέμπτη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, θα ήθελα αν υπάρχει η δυνατότητα ένα δίκλινο μόνο για την Πέμπτη 24/3. Δυστυχώς δε θα μπορέσω να ακολουθήσω το υπόλοιπο πρόγραμμα, έχω μια υποχρέωση και πρέπει να κατευθυνθούμε Σόφια.
Θα σου πω λεπτομέρειες το βράδυ στον καφέ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μόνο για ύπνο είσαι ή και για την κρασοκατάνυξη???? ![]() ![]() Μέχρι τα σύνορα θα πάμε μαζί??? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομία Καυσίμων έως 30% | alfred69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-05-2012 11:44 |
Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 16:37 |
Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 22:03 |
Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 00:58 |
R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 10:34 |