![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ πειράζει που απορώ με την υπομονή;
|
|
|
|||
|
|||
|
Tι θα εκανες; Δεν εχω επιλογη......Ο περιστερας λεει φταινε οι ζαντες η intramoto θα πει οτι ειναι να πει την δευτερα.....μετα μονο το ινκα μενει τιποτα αλο.Βλεπεις εσυ κατι αλο μπορω να κανω κατι αλο; Πες μου αν μπορω;
|
|
|
|||
|
|||
|
Όχι. Υπάρχει το ΙΝΚΑ, το Νέο ΙΝΚΑ (!) και φυσικά και οι αγορανομικές διατάξεις (αστυνομία κανονικά).
Απλώς ίσως έπρεπε να αναφερθούν νωρίτερα. Έχω προσέξει περιεργα μαγικά να γίνονται όταν τα αναφέρεις. Last edited by NLS; 06-08-2011 at 13:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Ποσο νωριτερα τι θελεις να πεις; Το προβλημα αναφερθικε το 1 σκ μετα την αλαγη....δηλ στο 1 ταξιδι που επιασα μονοκαβαλος τα 160
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τι εννοεις φιλαράκι
|
|
|
|||
|
|||
|
Εννοώ να είχε αναφερθεί αμέσως, ότι δεν έχεις πρόβλημα να ασχοληθούν οι εν λόγω οργανισμοί αν κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του.
Όσο για μαγικά, έχω δει εταιρίες να κάνουν το αυτονόητο μόνο όταν ακούν αυτές τις λέξεις (λένε μέσα τους "ου μπλέξεις"). Υπάρχει στο φόρουμ συγκεκριμένο παράδειγμα με πράγμα που συνέβη σε μένα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Eναλλακτικα....τραβας μια μηνηση <<κατα παντώς υπευθύνου>> και περιμένεις........ ![]() ![]() ![]() ![]() το ρεζουμε ειναι να κάνουμε την δουλειά μας απαντες
|
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι είνα Βασίλη μου...αλλά αυτό μάλλον δύσκολο.
Καλά να είμαστε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Είχα και εγώ θέμα με το εμπρός EXP μου (ημ. 07/10) μεταξύ 65-90χλμ/ω…και είχα κάνει τα πάντα…..
Τα λάστιχα μπήκαν σε πολύ γνωστό λαστιχάδικο της Αθήνας, στο οποίο και πήγα δυο φορές από τα πρώτα 500χλμ κιόλα για να καταθέσω το πρόβλημα μου. Οι δικαιολογίες άπειρες και οι λύσεις άλλες τόσες....ότι έφταιγε η ζάντα, η μπαγκαζιέρα, το ρουλεμάν του λαιμού, τα αντίβαρα του τιμονιού…….ο Ερμής που ήταν ανάδρομος…..και άλλα κουλά. Βέβαια το πιο απλό που θα ήταν να βάζαμε ένα άλλο λάστιχο της ίδιας μάρκας πάνω και να βλέπαμε τις διαφορές…..δεν προτάθηκε ποτέ……το λοιπόν, έζησά με αυτή την κατάσταση για 10.000χλμ. Πριν 15 μέρες, πήγα σε φίλο λαστιχά και μου έβαλε ένα μεταχειρισμένο EXP (ημ. 13/10) για δοκιμή και το μηχανάκι σταμάτησε να κοσκινίζει…… Υπάρχει σοβαρό θέμα με παρτίδες EXP μεταξύ 06/10 έως 03/11….απλά είναι κοινό μυστικό των λαστιχάδων. |
|
|
|||
|
|||
|
Και για τους φίλους όλους που φοράνε EXP.....
METZELER - Tourance Recall Πιάνει λάστιχα EXP 09/10 και 10/10 |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
| Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
| Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
| BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
| ..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |