![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν το καταλαβα αυτο φιλε μου...ειναι πολυ γενικο αν θες μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσένα αυτό σε χάλασε ή ότι φαίρονται ως κράτος εν κράτει;! Οτι σε εμποδίζουν να κινηθείς;! Δεν ενοχλείσαι! Τι να πω ρε παιδιά.... αστυνομικός είσαι; γιατί θίχτηκες; Θες κι άλλη ιστορία; Στη Μιχαλακοπούλου, πάλι βράδυ, πάλι μηχανή συνοδευτική κι είχε ένα στροβοσκοπικό πίσω που σου μαμούσε τα μάτια. Οταν το είπα στο "συνάδερφο" μοτοσυκλετιστή με κοίταξε σαν να ήμουν σκατό. Είναι δεν είναι αστυνομικός φίλε μου, να πάει να μαμηθεί! Εσένα δε σε ενοχλούν αυτά..... |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Ανέβαινα προς το σπίτι μου και δύο αγόρια συνόδευαν ένα αυτοκίνητο. Στην προσπάθειά μου να τους περάσω από αριστερά και μετά δεξιά, με έκλεισαν και οι δύο. Στα δεξιά όμως είχε χαντάκ… και παρά λίγο να πέσω μέσα. Γύρισα στο τοπικό τμήμα, το ανέφερα και ο διοικητής με παρότρυνε να το ξεχάσουμε μωρέ τώρα για τα παιδιά… Έ, δεν το ξέχασα… τους γ@μησα την μάνα. Και των τεσσάρων. Με φωτογραφίες και μάρτυρες ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χα, ένας γνωστός μου έχει την Skoda. Τους καίνε συνέχεια τα καταστήματα, επειδή τροφοδοτούν την αστυνομία με τα εν λόγω μοντέλα. Το τελευταίο το έκαψαν την Παρασκευή στην Μεσογείων. Έχουν τρελαθεί. |
|
|||
|
|||
![]()
Δείτε ένα πολύ ωραίο. Δυστυχώς δε μπόρεσα να αντιγράψω το βίντεο, πρέπει να πάτε στο λινκ. Ακατανόητο, ηλίθιο και βάρβαρο. Τι ακριβώς κάνουν τα ΜΑΤ; Μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος συμφορουμίτης αστυνομικός; Και παρεπιπτώντως έπεσα τυχαία πάνω του. Σερφάριζα στις εφημερίδες...
Εκθετη διμοιρία των ΜΑΤ από τα επεισόδια με Γάλλους οπαδούς | κοινωνια | ethnos.gr |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ckk
Mην επεκτείνεις νοηματικά ότι γράφω και όπως θέλεις. Δεν είπα πουθενά ότι είναι <<όλα καλά>> . Δεν είπα καλά - κακά- άσχημα - όμορφα , ούτε άρχισα τα ευχολόγια ….γιατί εάν τα αρχίσω θα ξεκινήσω επιθυμώντας την εφαρμογή του νόμου και την επιβολή του 200αρικου σε όσους δεν πληρώνουν διόδια …. ![]() ![]() ![]() ![]() Εσένα δεν πάει στο μυαλό ότι οι όλες παραβάσεις που αναφέρω έχουν γίνει από έναν οδηγό σε διάστημα <Χ> χρόνων… μέχρι να τσιμπηθεί. Για διάβασε καλύτερα, χωρίς <<τσαντίλα>>… Και ένα ήταν ένας, θα έτρωγε και τις 15.000 παραβάσεις, αλλά είναι εκατοντάδες χιλιάδες που κάνουν χιλιάδες παραβάσεις….αυτό σημαίνει πολυπαραβατικότητα (πολλοί κάνουν πολλές), δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό, μόνο με βεβαιώσεις προστίμων από την αστυνομία. Δεν θα μεταφέρω εδώ κοινωνιολογικές μελέτες κ.α. εάν θες ψάξε – διάβασε. <<Και τι έγινε από την αντίδραση του κόσμου?>> … Δεν έχει ψηφουλάκια …μίλησα για πολιτική βούληση αλλά στον ιδεατό κόσμο, τον όμορφο αγγελικά πλασμένο, δεν γίνονται κατανοητά τα προβλήματα του πραγματικού. Είναι νομίζεις τυχαίο που πριν τις εκλογές η τροχαία …πίνει φραπέδες ???... ή δεν συμβαίνει αυτό και το φαντάζομαι ??? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν σε καταλαβαίνω, επιζητάς συμπάθεια στο σώμα με αυτά που γράφεις, η τι επιζητάς τέλος πάντων και εκρήγνυσαι κάθε φορά που κάποιος σχολιάζει δυσμενώς?
Η μήπως πρέπει ο Ελληνας πολίτης να είναι ευχαριστημένος με αυτά που βλέπει, ασχέτως αν υπάρχουν προβλήματα που δεν πρέπει όμως να τον απασχολούν? Και δεν μιλάμε για τίποτα το αγγελικά πλασμένο, μιλάμε για απλή εφαρμογή του νόμου, του ΚΟΚ, πάντα και όχι κατά το δοκούν και κατά περίσταση... Και όσο για την αναφορά σου σε επιθυμία σου στην εφαρμογή του νόμου στα διόδια, είναι αν μη τι άλλο αστείο μόνο και να το αναφέρεις. Ξεκίνα να επιθυμείς εφαρμογή του νόμου από παραβίαση σηματοδοτών και στοπ, και τότε συζητάμε σοβαρά.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν θέλεις να βάλεις μία τάξη ξεκινάς από τα σοβαρά και μετά βήμα-βήμα πας και στα δεύτερα... Και κατά την γνώμη μου (για να τελειώσω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 08:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 13-10-2010 23:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 22:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 15-01-2009 23:31 |