![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
A ! υπ οψιν τα παραπάνω υσχύουν για adv
|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
GS ADVENTURE 2008 ME ESA ΚΑΙ 67,000ΧΛΜ. ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ . ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΖΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ .ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΡΕΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΩ ΓΕΡΑΚΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΛΗΤΟ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟ . ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ. ΑΜΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ . ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ . ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ . ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FORUM. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ . ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6977228960. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ . |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Για τα απλα τι ισχυει τελικα? |
|
|||
|
|||
![]() Δύο χρόνια ή 40.000 χιλιόμετρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γινεται να γινει επισκευη και να καταργησης την esa
ωστε να γινει απλη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
panagiotis.farmer Γινεται να γινει επισκευη και να καταργησης την esa
ωστε να γινει απλη Εσύ τι μπερδευεσαι με τέτοια μηχανάκια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο 90% των περιπτώσεων σκαει η τσιμούχα μεσα στο βακτρο του αμορτισερ....ΟΧΙ η (χ)ESA ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εννοω ποιες αναρτησεις ειναι ελλατωματικες στα απλα GS, αφου ο φιλος μας πληροφορησε για τα ADVE. Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
αν χαλασει η esa στο απλο gs αλλαζεται παλι με showa,
αν χαλασει σε adventure αλλαζεται με wp |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 09:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 14:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 11:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 22:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 21:52 |