![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν διαβάζονται τα τυρκουαζ καρντιά μου...
![]() Έχουμε και κάποια ηλικία....
|
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι και εγώ εδώ. Επειδή σε διαβάζω αλά λίγα καταλαβαίνω 2 μικρές ερωτήσεις. 1.Στο φρενάρισμα δεν έχω εγώ τον έλεγχο της πίεσης της μανέτας. 2.Στα συνδιασμένα φρένα που έχω τώρα όταν πατώ μπροστινό έχει και το πίσω 30% και αντίστροφα. Εδώ θα είναι το ίδιο. Ευχαριστώ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι να πω; Σάμπως δεν τα λέω 8 μήνες τώρα;; ![]() ![]() ![]() ![]() Το integral της BMW αφορά στον συνδυασμό των φρένων (κατανομή της πέδησης ουσιαστικά) μπρος πίσω. ΚΑΜΙΑ σχέση με τη λειτουργία του ABS που αφορά κάθε τροχό ξεχωριστά. Επίσης το σύστημα αυτό λειτουργεί ΜΟΝΟ με την πίεση της μανέτας για το μπροστινό! Αν πατήσεις πίσω φρένο, βγαίνει το σύστημα εκτός κι έχει τον έλεγχο ο αναβάτης. Αυτό πολύ καλό για τη χρήση στο χώμα Και πλεονέκτημα, ως εκ τούτου, της BMW, για όποιον κάνει κέφι χώμα!Κάθε σύστημα έχει τα υπέρ και τα κατά. Λέγοντας "κατά", δεν εννοώ μειονεκτήματα. Τα φρένα πλέον στις μοτοσυκλέτες (ειδικά στην κατηγορία και στα λεφτά που παίζουν αυτές....) που αναφερόμαστε, είναι παραπάνω από καλά! Τις μεταξύ τους διαφορές προσπαθούμε να εντοπίσουμε, κυρίως για να γίνεται κουβέντα ![]() Κάντε βόλτα μια μηχανή περασμένης 10ετίας, ακόμα κι ένα V-Strom 650 χωρίς ABS, ή μια Άφρικα και μετά μιλάμε για φρένα επιπέδου GS & VARA.... Εκεί να δείτε ανεπάρκεια (με τα σημερινά δεδομένα) και να εκτιμήσετε τις "φρενούκλες" που καβαλάμε! ![]() Από την άλλη; Κάντε μια βόλτα ένα Tiger 1050 και δείτε τι σημαίνει αποτελεσματικό φρένο, "δάγκωμα", προοδευτικό φρένο, δύναμη, και κυρίως ΑΝΤΟΧΗ!!!!! Συνεχή φρένα από 200+ και να μην καταλαβαίνουν τίποτα! Και δεν είναι superspor μοτοσυκλέτα! Αλλά είναι 200- κιλά η μηχανή, και 320χιλ οι δίσκοι. Άλλο επίπεδο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλά το είδα μετά Κώστα... Συγνώμη, θα δω μήπως διορθώνεται με edit. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Διάβσε τώρα, τα έκανα κόκκινα ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οκ.....
![]() Με αυτα που γράφετε όμως , έχουμε χάσει λίγο την μπάλα.... Φρενάρει καλα το GS ή όχι....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κάτι σας έγραψα πιο πάνω. Το είδατε.................... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν νομίζω να έχουμε κάποιον μέσα στο φόρουμ ,που να έχει θέμα με τα φρένα του GS.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να απαντήσω η άστο καλύτερα................
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τρόποι καλής συμπεριφοράς στο τραπέζι… (Παγκοσμίως!) | black_hawk | Κόσμος | 6 | 31-12-2011 12:10 |
| Στη μαζική παραγωγή το Honda Crosstourer | paliouras39 | Άλλες εταιρίες | 12 | 26-10-2011 01:35 |
| ΝΕΟ HONDA CROSSTOURER (ex VARADERO) | IOTH1X | Άλλες εταιρίες | 1 | 27-05-2011 21:40 |
| Honda NT 700 VA vs Suzuki AN 650 Exec ABS Ένα μίνι συγκριτικό | siraxanz | Άλλες εταιρίες | 48 | 10-05-2011 10:24 |