![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου Γιώργο...Δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτερα..
Ευτυχώς ούτε κ χειρότερα...Δύσκολη ίωση πάντος... |
|
|
|||
|
|||
|
Καλό μεσημέρι κ σε σένα Δημήτρη κ στην family of course ...
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Καλό μεσημέρι George ... ![]() .
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Καλή όρεξη στους νηστικούς ...
![]() ![]() .
|
|||
|
|||
|
Καλό απόγευμα στην παρέα !!!
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
||||
|
||||
|
Καλό απόγευμα Δημήτρη ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
καλησπερα παιδακια
σημερα εχω ορεξη για ταβερνακι λαικο, στην περιοχη μου υπαρχουν, στα καμινια ειναι ενα που καθεσαι κατω απο τα βαρελια, εκει τρως με λιγα λεφτα, οπως παλια... μου φαινεται οτι θα παω η φτωχεια θελει καλοπεραση... και εγω ξερω και απο τα δυο... |
|
|
|||
|
|||
|
Πολλες καλησπερες!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 245 | 25-02-2012 05:11 |
| Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 ! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 176 | 04-02-2012 11:11 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες Παρασκευή 27 Ιανουάριου 2012! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 254 | 28-01-2012 04:03 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες Παρασκευή 20 Ιανουάριου 2012 ! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 238 | 21-01-2012 05:05 |
| Καλημέρες, καλησπέρες Παρασκευή & Σάββατο 13 + 14 - Ιαν - 2012!!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 446 | 15-01-2012 06:00 |