![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πανο φιλε.
ο εμπειρος ταξιδιωτης ξερει που πρεπει να σταματησει.. Σου ευχομαι η χρονια που μεσολαβει να σε φερει πιο κοντα στο στοχο σου και να σου εξασφαλισει οτι χρειαζεσαι για την επιτυχια του εγχειρηματος. Γιατι ενα πραγμα ειναι σιγουρο.. θα το ξαναεπιχειρησεις!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Σοφη κινηση Πανο!
![]() και του χρονου την ιδια υποστηριξη θα χεις απο εμας και ακομα καλυτερη και πιο οργανωμενη! |
|
|
|||
|
|||
|
Τα όνειρα πρέπει να εκπληρώνονται.Είμαι σίγουρος φίλε Πάνο ότι το ταξίδι που ονειρεύτηκες και προετοίμασες θα το κάνεις στο άμεσο μέλλον.Κάθε εμπόδιο για καλό,ήταν να μην γίνει τώρα αλλά θα γίνει όταν πρέπει......
|
|
|
|||
|
|||
|
κανενα νεο απο την μηχανη;
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπιλυ εισαι εμπνευσμενος ανθρωπος
|
|
|
||||
|
||||
|
.
Όσοι φίλοι έχουν προσφέρει "χιλιομετρική" βοήθεια, παρακαλούνται να μου στείλουν με πμ έναν αριθμό λογ/μού στην Eurobank, με τίτλο: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, προκειμένου να τους επιστραφούν τα χρήματά τους ... Εάν ο λογαριασμός είναι από τράπεζα διαφορετική από την Eurobank, θα πρέπει να γράψετε τον ΙΒΑΝ !!! Εάν στείλετε IΒΑΝ από άλλη τράπεζα, πιθανόν να υπάρξει χρέωση στην μεταξύ των τραπεζών μεταφορά του ποσού ... .
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
γιατί όσοι φίλοι δεν έχουν εκφράσει την επιθυμία επιστροφής των χρημάτων που προσέφεραν για το ταξίδι του Παναγιώτη στην Ιαπωνία, θα πρέπει τώρα να μου στείλουν το ανάλογο πμ, αλλιώς τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο τέλος του μηνός ... Υ.Γ. Θα υπάρξει ανακοίνωση για το πότε θα επισκευτούμε το ίδρυμα ... .
|
|||
|
|||
|
Νικο καλησπερα, θα ηθελα η δικη μου χιλιομετρικη βοηθεια να κατατεθει στο ίδρυμα οι φίλοι του παιδιου, ευχαριστω
|
|
|
|||
|
|||
|
Νικόλα και η δική μου χιλιομετρική βοήθεια για το ίδρυμα ή όπου αλλού είναι δυνατό !!!
Ευχαριστώ πολύ !!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Πανούλη η Ιαπωνία δεν φευγει απο την θέση της
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 303 | 02-12-2013 01:19 |
| Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
| Ηράκλειο Το Gs Forum πάει Θέατρο ¨ Η Απαγωγή της Σμαράγδως ¨ | Eftixis | Θέατρο | 41 | 22-06-2011 22:14 |
| Το GS Forum πάει OAKA στους U2 | CPretenteriS | Πολιτισμός | 37 | 10-09-2010 22:49 |
| Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |