![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και εγώ 2 των δύο μέτρων παρακαλώ αν υπάρχουν.
Ευχαριστώ για την προσφορά. |
|
|||
|
|||
![]()
2 των 2 μέτρων κι εγω αν πρόλαβα και αποστολή μαζί με του George-k1
Ευχαριστούμε motoraid.eu ! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!μπραβο για τη κινηση!2 του 1 μετρου θα ηθελα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρέλαβα , ίσως ο 1ος
![]() ![]() Άψογα τα παιδιά !!! Μιας και πέρναγα από Πάτρα, τα είπαμε και εκ του σύνεγγυς ![]() Και πάλι σας ευχαριστούμε δωροθέτες και διαχειριστές!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καμία λίστα με τους άλλους 50 θα δούμε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο για την προσφορά σας.
Πολύ καλή κίνηση ειδικά για τις μέρες μας . Θα ήθελα και εγώ δύο 2μετρους. Ευχαριστώ προκαταβολικά ![]() Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Μια και πρόσεξα τώρα τα ποστ αν υπάρχει
![]() ![]() Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα θελω δυο μονομετρους (2χ1m)........
ευχαριστω πμ εσταλει............... αν μπορει καποιος να ανανεωσει την λιστα να δουμε αν ειμαστε μεσα και να βλεπουν και οι υπολοιποι τι αποθεμα υπαρχει....... οπως και να χει παντος ΩΡΑΙΑ κινηση ΜΠΡΑΒΟ! Last edited by GAGARIN; 01-08-2012 at 07:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και πάλι !
Απλα να ενημερώσω οτι τα πμ που στείλαμε και τηλ που πήραμε σε κάποιους φίλους για να μας δώσουν διευθύνσεις, και ας τους γνωρίζουμε προσωπικά πολύ καλά, ήταν μαζικά έτσι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε χρόνο, ελπίζω να μην νομίζατε οτι ξαφνικά γίναμε "επίσημοι". Λοιπον , στα δικά μας,απλά για να είμαστε σίγουροι οτι θα πάνε σωστά αναμένουμε διευθύνσεις ακόμα απο τους: clear giclas nivo albatros alekmi visavisk vasorra nivam misfos efthimis petroupoli linex teacher takis 04 (μαζί με gelasios) taksidiotis squad dimitris 1150 fmargaritis PACO saril pigno frik κμβ dimitrislo krama 22 senty villos vagelas kostas_366 rorn chismet bmwgogagis pkaran gemara vassilis-gs bill 13 Οι υπόλοιποι θα παραλάβουν σήμερα-αύριο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|