![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Η αλήθεια είναι ότι όλο κάτι μας τραβάει σαν μαγνήτης αϊκ΄α΄πάνου................. ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όλη η παρέα καταπληκτική, πάντα τέτοια και καλύτερα......................... ![]() ![]() Θα βρεθούμε και από κοντά να είστε σίγουροι και πάντα σε ετοιμότητα........................ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους........Καυσόξυλα ΤΕΛΟΣ......
Τώρα μπορώ να γράψω και εγώ κάτι..... Γ@AΜΑΑΑΑΑΑΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑ Last edited by jtnakos; 05-10-2012 at 13:18. |
|
|||
|
|||
![]()
τι τα θες τα καυσοξυλα ρε φιλε .,.,.
αφου την προβατινα με καρβουνα την ψηνεις.,. ![]() Last edited by ilias vara; 05-10-2012 at 13:28. |
|
|||
|
|||
![]()
ρε νακοοοο θα στο ξαναπω οπως ακριβως στο ειπα εκει πανω στης κοζανης τα βουνα....ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?????????????????ΤΙ ΚΡΕΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......μπραβο ρε φιλε αψογος...ευχαριστουμε πολυ για την φιλοξενια κ στον οικοδεσποτη......κ ρε παιδια οντως ο ΝΙΚΟΣ δεν εφαγε...τον ειδα.....ολα στα σκυλια τα πετουσε.....τι φιλοζωος!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Νακο.,.,.,.,.,.,.,.,.
![]() ![]() ![]() ![]() Παντα τετοια.,.,.,.,.,., ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παραπανω μπυρες δεν βαζω γιατι ειμαι στη δουλεια ακομη ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά.
Λοιπόν η παρέα τέλεια.. ![]() Η προβατίνα πεντανόστιμη ![]() Περάσαμε τελειά και γω και η Νατάσα. Ο ψήστης τα σπάσε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙς.,.,.,.,.,??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΕΕΕΕΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
Μηπως να κανονιζαμε κανα προβατινα παρτυ στο DECK με επισημο καλεσμενο τον μαλακωτη εκ Σιατιστης και γκεστς απο τα τριγυρω μερη??? Για να το δουλεψουμε λιγο..... ![]() Λεω εγω τωρα!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χα χα χα όλα τέλεια ήταν...
Αμα περάσατε καλά ε τότε και το κλαρίνο τέλειο ήταν.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η κουβεντα αυτη τρεχει απο τα μεσα Σεπτεμβρη! Barbe Q Suzie Q και παει λεγοντας.. Μεινετε συντονισμενοι ![]() και οχι πεινασμενοι ![]() |
![]() |
|
|