![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
κλεισε και για μενα ενα δικλινο ...... Αλλα Γιαννη μαλλον πρεπει να ανοιξεις λογαριασμο η τον δικο σου η στο ξενοδοχείο απευθείας για καταθεση.....για δέστε το οι βόρειοι φιλοι μας ποιο ζεστα λιγο τοθέμα του ξενοδοχείου
. ..... |
|
|
|||
|
|||
|
αλλο ενα δυκλινο παρακαλω....
|
|
|
|||
|
|||
![]() Sent from my Στρουγκα fon |
|
|
|||
|
|||
Γιαννη πολυ καλα το πας φιλε και σ ευχαριστουμε προκαταβολικα!!!Ολα καλα θα πανε
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιαννη μην ανησυχεις για τη διαδικασια!
Θα ακολουθησει και οπτικος ελεγχος του ξενοδοχειου απο το ειδικο Βορειο κλιμακιο ![]() Και μη ξεχνατε.. Μεινετε ηρεμοι και συνεχισετε να οδηγειτε τις μοτοσυκλετες σας! |
|
|
|||
|
|||
|
Αrgi διπλός μέσα !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ενα πουλακι με ειπε οτι το καταφυγιο στα πριονια που σερβιριζε μονο φασολαδα εχει γινει πλεον ταβερνα και ο χωματοδρομος που οδηγουσε εκει εχει ασφαλτοστρωθει.
Εαν δε βαριεται το κλιμακιο επιθεωρησης και δεν εχει κατι αλλο στο νου του ας ριξει και μια ματια σε αυτο. ![]() Τωρα αμα με ειπανε μαμακιες εεεε και γω μαμακιες σας λεω και να με συμπαθατε!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
καταφυγιο στα πριονια δεν υπηρχε ουτε υπαρχει,απλα μια φασολαδΕΡΙ η οποια πλεον εχει μεγαλωσει το μενου της.ηταν ασφαλτωστρωμενη απο πολυ πριν πλην τα 2-3 τελευταια χιλιομετρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετά το μοτοσικλετιστικό διάλειμμά μου λόγω του τροχαίου, ξαναβγάζω την μηχανάρα μου και θα είναι η πρώτη επίσημη βόλτα μου.
Μέσα. Μονός η διπλός θα δείξει
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άντε με το καλό, και αγραντζούνιστος από εδώ και πέρα..!! ![]()
|
![]() |
|
|