![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ένα ταξιδιωτικό διαμάντι...
Για τον ρεαλισμό, την αμεσότητα, την περιγραφική ευστοχία καθώς και την εκπλήσουσα ταξιδιωτική ευθυκρισία! Σπάνιο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ, κυριολεκτικά γαντσωμένο στη μαγεία του ατελούς και του αυθεντικού! Νάχεις καλούς δρόμους στην επιστροφή σου! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επειδη εχω την τυχη τον Κωστα να τον γνωριζω προσωπικα οτι εχει κανει το εχει πραξει με ιδιαιτερα χαμηλους τονους.Αν μαλιστα δεν ηταν στους ορους [απο σπονσορες]να το ανεβασει καπου, πιθανον να μην ξεραμε για τα ταξιδια του. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο ρε φιλε
![]() Καλη συνεχεια
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καμιά αντίρρηση! Αλλά είδες τι έγραψες? "σπόνσορες".... Άλλο πράγμα... διαφορετικό. Είναι θέμα γούστου. Απλά. |
|
|
|||
|
|||
|
18 Μαιου ξεκινησα απο Κοζανη, 30 Ιουνιου ημουνα Βλαδιβοστοκ με ολοημερες στασεις χωρις οδηγηση σε Μπαγιαχονγκορ, Ουλαν Μπατορ (Μογγολια) και Μαγκανταν (Ρωσια). Αργη οδηγηση, πολλες στασεις για φωτο, ξενοδοχειο καθε μερα. Στοιχεια για δρομους, τιμες, διαδικαστικα οταν με το καλο γυρισω και τα βαλω σε μια σειρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.
Νικολαος Ι. Καβουρας |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο φιλος. Με το καλο να γυρισεις στην πατριδα και να μας πεις τις εντυπωσεις σου.
Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες!!!! Σε βλεπω στο επομενο με F800 και GPS να τριγυρνας και να σκεφτεσαι τι εχανες μεχρι τωρα!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα και απο Γιάννενα!
Και εγώ παρακολουθώ με αγωνία. Ζήσε την κάθε στιγμή μαν,και στείλε και καμία τζούρα προς τα δώ να μυρίσουμε τι πίνεις. Έστω και αποσπασματικά,βγάζουμε άκρη! Προσοχή στον δρόμο και αέρα στα πανιά σου! Εβίβες! Τsompanis |
|
|
|||
|
|||
|
οι αποψεις ειναι προσωπικες και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!
εγω παντως ανθρωπους σαν τον καβουρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() γιατι ετσι μου αρεσει το ταξιδι γενικα χωρις πολλα πολλα εφοδια μονο θαρος τολμη και πιστη στην ανθρωπινη δυναμη οπως και στη ζωη |
|
|
|||
|
|||
|
Καταρχήν ο φιλος παει δυνατα... Ευγε
)Τώρα σχετικά με τα άλλα... Σημασία μάγκες μου έχει, να γίνονται ταξιδάκια για να ανοίγουν τα ματάκια...Όπως άνοιξαν τα δικά μου... ![]() ![]()
Last edited by Gallos; 11-07-2013 at 12:17. |
![]() |
|
|