![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αδερφέ, ελπίζω να φτάσατε καλά στη πόλη του Βορρά και με το καλό αύριο στο προορισμό Σας, Έφτασα Κόσοβο, πολύ κρύο, αλλά όλα καλά... να περάσετε καλά και καλή επιστροφή...
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Γιώργο, ναι φτάσανε μια χαρά .... Μου είπε ο Δημήτρης για την συνάντησή σας στην Λάρισα κ το δικό σου ταξίδι .... Καλή διαμονή κ σε σένα, εκεί στα βόρεια .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μήτσε είσαι καταπληκτικός ξεναγός, θα σε προτημώ στις εξορμήσεις μου στο εξωτερικό.
Δεν κάνεις και ένα πλανάκι για το πότε θα φύγουμε από Αθήνα κτλ κτλ? Αντε γειά σου πασά μου ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι για καθυσηχάσουν και όσοι δεν έχουμε διαβατήρια.
Σήμερα πήγα στην έκδοση διαβατηρίων και τους πούλησα παραμύθι ότι μου βγήκε εκτάκτος ταξίδι για Κων/πόλη και ότι έχω όλα τα δικαιολογητικά για έκδοση διαβατηρίου απλά πρέπει να το έχω μέχρι Τετάρτη γιατί ταξιδεύω. Η απάντηση του υπευθύνου ήταν ότι αν έχω νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες δεν θα υπάρξει πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Με την ευκαιρία που η εκδρομή μπήκε στην τελική της ευθεία εύχομαι στους συμμετέχοντες καλό ταξίδι και καλή διασκέδαση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από τηλεφωνικό μαραθώνιο στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες (ΚΕΠ, Υπουργείο Μεταφορών, κλπ.) με διαβεβαίωσαν ότι θα έχω το δίπλωμα στα χέρια μου, μέχρι τη Τετάρτη το μεσημέρι!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Θα το πιστέψω, γιατί αλλιώς θα σκάσω! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από ότι βλέπω, όλα βαίνουν καλώς...τα διπλώματα βγαίνουν, οι βεβαιώσεις πως το ταξίδι γίνεται και με ταυτότητα μας καθησυχάζουν... Άντε να αλλάξει και λίγο ο καιρός σε σχέση με τις προγνώσεις και θα είμαστε super!!!! 1. Προγνώσεις καιρού για το οδικό δίκτυο 2. AccuWeather.com - Τουρκία | Κωνσταντινούπολη Weather Forecast |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδώ ο καιρός της Σαλονίκης που σύμφωνα με τη πρόβλεψη, στις 21 που θα φεύγουμε για την Πόλη "θα ρίχνει καρέκλες" ΚΑΙ με Βοριά! ![]() Γιαυτό...Εστέ έτοιμοι! |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος!!!
Και σημερα σκεφτομουν "ποτε θα βγει το προγραμμα?" Ωραια παρουσιαση, πλάνο, οργανωση! :sm4: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 21-07-2011 23:59 |
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 04:16 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 10:26 |