![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το συνεργειο που εργαζομουν ηταν γενικο το οποιο για 2 χρονια ειχε παρει και επισημο service Daihatsu ομως λειτουργουσε και ως καθετη μομαδα υποστιρηξης εταιριας ενοικιασεων με διαφορες μαρκες (κυριος Hyundai,Renault,Peugeot,Nissan και καποια απο WV Group)
Να εχετε ομως υπ'οψην πως (ιδιαιτερα) για εργασιες service ολα πανω κατω ιδια ειναι και ιδιαετερη εξειδικευση χρειαζεται στις πιο "βαριες" εργασιες |
|
|||
|
|||
![]()
Καταπληκτική πρωτοβουλία παιδιά! Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!!! Επειδή το θρεντ όλο και μεγαλώνει προτείνω να κάνετε ένα ίσως μόνιμο θέμα με τα άτομα που τελικά είναι πρόθυμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Καλή αρχη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm4::sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εύγε παιδιά,αυτό που έπρεπε να γίνεται ανθρωπίνος απο ανέκαθεν των χρόνων(μιλάω γενικά για εκτός forum) και να ήμασταν δεμένοι κλπ. έπρεπε να έρθει δυσκολία (π.χ. κρίση κλπ.)για να ξυπνήσουμε και να φερόμαστε σάν άνθρωποι.Η κρίση παιδιά θα φέρει και 2-3 καλά μέσα σε όλα τα κακά!Έχει να πέσει ταπείνωση που θα πάει σύνεφο!
Οπότε η ιδέα είναι πολύ καλή,σοβαρή, ...και αναγκαία! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στα μέλη του GSforum gr είμαι και εγώ μέλος στο forum και κάτοχος GS.
Έχω ένα MOTO Parking στα Πατήσια οδός Καυτατζόγλου 1 και Πατησίων και επειδή ξέρω πως τις έχουμε τις μηχανές μας θέλω να κάνω μια προσφορά για τα μέλη του GSforum 30 euro το μήνα και δώρο κάθε μήνα ένα πλύσιμο. Ο χώρος είναι μόνο για μηχανές με θέση προσωπική για την κάθε μηχανή με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και κάρτα εισόδου εξόδου, στον χώρο υπάρχει και πλυντήριο όπου πλένουμε τα μηχανάκια εγώ και ο αδερφός μου και αυτός κάτοχος GS,επίσης πλύσιμο γυάλισμα τιμή προσφοράς για το forum είναι 10 euro. Για πληροφορίες στο 6937824552 - 6977400944 και στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/Moto.Station.parking |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στα μέλη του GSforum gr είμαι και εγώ μέλος στο forum και κάτοχος GS.
Έχω ένα MOTO Parking στα Πατήσια οδός Καυτατζόγλου 1 και Πατησίων και επειδή ξέρω πως τις έχουμε τις μηχανές μας θέλω να κάνω μια προσφορά για τα μέλη του GSforum 30 euro το μήνα και δώρο κάθε μήνα ένα πλύσιμο. Ο χώρος είναι μόνο για μηχανές με θέση προσωπική για την κάθε μηχανή με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και κάρτα εισόδου εξόδου, στον χώρο υπάρχει και πλυντήριο όπου πλένουμε τα μηχανάκια εγώ και ο αδερφός μου και αυτός κάτοχος GS,επίσης πλύσιμο γυάλισμα τιμή προσφοράς για το forum είναι 10 euro. Για πληροφορίες στο 6937824552 - 6977400944 και στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/Moto.Station.parking Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Σ' ευχαριστούμε Στέλιο για την προσφορά σου προς τα μέλη μας ... ![]() Πραγματικά, το parking έχει γίνει απαραίτητο αυτή την εποχή ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι ιδιοκτήτης της εταιρείας STUDICA. Η STUDICA διανέμει μια πολύ μεγάλη ποικιλία software, από Office μέχρι Design software, Programming, etc. Οι τιμές είναι οι χαμηλότερες που υπάρχουν σε πολλές χώρες (καθώς έχουμε συνεργασίες με εκατοντάδες οίκους, άρα αγοράζουμε και πολύ χαμηλά προκειμένου να πουλάμε πολύ χαμηλά) και τώρα με το δικό μας υποκατάστημα και στην Ελλάδα. Δυστυχώς απαραίτητη προυπόθεση είναι ο αγοραστής να είναι είτε φοιτητής, μαθητής, ακαδημαικός, σχολείο - εκπαιδευτικός οργανισμός, κλάδοι στους οποίους αναφέρονται οι τιμές. Οι αγορές γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα και μόνο με απόδειξη της ιδιότητάς του αγοραστή ως ακαδημαικός προκειμένου να προχωρήσουν οι παραγγελίες στο σύστημα. Έχω την δυνατότητα να επεκτείνω την προυπόθεση αυτή σε όλους τους φίλους στο GSForum. Πρέπει απλώς να με ενημερώνετε κατά την διάρκεια της αγοράς ώστε να περάσω την παραγγελία στο σύστημα. Σύντομα η STUDICA θα βρίσκεται στο Skroutz.gr Μπορείτε να την βρείτε εδώ: Academic Software Discounts for Students - Education Source - Studica Ο "λογαριασμός" που θα ανοίξω στο σύστημα λέγεται GSFORUM. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μιχαλιό, σ' ευχαριστούμε για την προσφορά σου ... ![]() .
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 13:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 15:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 07:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 14:24 |