18-09-2011, 20:46
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black
και μπλουζάκια ΚΤΜ
|
|
Απάντηση: Λαδάκια;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από marioman
Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις με Torco 20W-50 T4SR:
- αργει να ανεβασει θερμοκρασια
συμαντικη/αξιοσημειωτη διαφορα σε σχεση με τα Motul, οπου φτανει στην 5η μπαρα μετα απο καποια χλμ
- ηχος μοτερ
ο ηχος του μοτερ εχει αλλαξει παλι, ποιο στιβαρος
- μιζα
το πρωι στην πρωτη μιζια, τα τσικ τσακ στον αριστερο ακουγονται σπανιοτερα, αξοισημειωτη αλλαγη
- μιζα και βρρρουμμμ
ενω με τα προηγουμενα εβαζα μπροστα το πρωι και αν ξεκιναγα αμεσως ακουγα το μοτερ να ζωριζεται (οποτε το αφηνα 2-3 λεπτα να ζεσταθει), τωρα βαζω μπροστα και φευγω με την μια, που δεν το ακουω να εχει παραπονα....αυτο μου λεει οτι η πιεση ανεβαινει πολυ πιο γρηγορα κ ας ειναι κρυο....καλητερη κυκλοφορια λαδιου???
Τεσπα, αυτα απλα καποιες πρωτες παρατηρησεις.....μετα την εκδρομη στην Ελατη θα εχω καλυτερη αποψη.....προς το παρων ομως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
|
5η μπάρα θερμοκρασίας σε ολοκαίνουρια μηχανή; Εν κινήσει; Μια φορά ανέβασε 5η μπάρα το δικό μου μετά από πολύ-πολύ ζόρι σε κακοτράχαλο ανηφορικό στροφιλίκι και 2κάβαλος (ο πίσω στα 110+ κιλά) ,όπου στα τελευταια 2χλμ έπεσα σε μποτιλιαρισμένα αυτ/τα και πήγαινα 10' με 5 χαω.Εξωτερική θερμοκρασία στους 35!
Τα υπόλοιπα που λες, τα έχω παρατηρήσει κι εγώ στο δικό μου. Στο σέρβις μου είπε ο Θανάσης ότι δεν τρέχει τίποτα, έτσι ακούγονται όλα. Παρόλα αυτά, με βενζίνη 100 οκτανίων, ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ από συγκεκριμένο βενζινάδικο, όλα αυτά βελτιώθηκαν. Λάδια βάζω 15-50 castrol, αυτά που είχε η μοτο από το εργοστάσιο. Τώρα που δεν τα έχει η BMW ελλάς πλέον (βάζουν 10-40, ή 20-50), τα πάω μόνος μου.
|