![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο μου αν δεν έισουν εσύ δεν θα βλέπαμε τίποτα...
Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για την καμερα... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παληκάρια, πολύ ωραίες και οι φωτό και τα βίντεο!!! Έχω σκάσει που δεν ήρθα!!! Θα κάνω τα πάντα να είμαι παρόν στην επόμενη!!! Πάντα τέτοια!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστουμε Σταυρο για την ευγενικη παραχωρηση της καμερας....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ χαίρομαι που πραγματοποιήσατε μια βόλτα και όλα πήγαν καλά..Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες και στον Δαναό για την ιδέα.
Αν ήμουν εντός Αθηνών ήμουν μέσα με χίλια.. Φίλε Στρατή δεν παίζεσαι με τπτ. Μου το περιέγραψες και στο τηλ αλλά αυτά που διαβάζω και βλέπω είναι για να τρέχω τουαλέτα απο τα γέλια.. Φίλε είσαι ο λόγος να ασχοληθώ περισσότερο με το χώμα και ονειρεύομαι να κάνω και εγώ μια μέρα Bush Enduro!! Μακάρι οι τούμπες όλων μας να είναι τέτοιες.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εβγαινα και μόνος μου ……!!!! για τις φωτογραφίες σας φώναξα...... !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο, απο οτι εχεις καταλαβει....ούτε να φταρνιστείς δεν προλάβαινες...με το που γίνονταν η μαμακία.... εξώφυλλο κατευθείαν...!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι γιατι εισαι ωραιο παιδι....... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινη εξόρμηση Σάββατο & Κυριακή 25 - 26 Ιουνίου 2011 !!! | Arkas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 28 | 13-06-2011 21:01 |
Ένα Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στο Πήλιο και τις ακτές του | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 01-10-2010 17:11 |
ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π. - Φθινοπωρινό Σαββατόβραδο | kostasvar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 12-10-2009 22:20 |
Xωμάτινη απόδραση - Σάββατο 28-2-2009 | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 23 | 07-04-2009 13:00 |