![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και εμένα μου ήρθε courier σήμερα. Άψογοι και στο θέμα της ταχύτητας! Πολλά μπράβο στα παιδιά της Motoraid που μας κάνουν περήφανους που υπάρχουν και τέτοιοι έμποροι στην Ελλάδα (και όχι μόνο τα γνωστά λαμόγια).
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να είμαστε ταχύτατοι, είπαμε να είναι προσωπικές οι αποστολές, γιατι μετά όλο και κάπου θα μπερδεύονταν το θέμα
![]() Σχετικά με την ερώτηση για το αν μπορούμε να βάλουμε στα πακέτα και άλλα πράγματα σαν παραγγελία, δυστυχώς δεν γίνεται γιατι εκτος του γεγονότος οτι είναι όλα ήδη έτοιμα, θα ξεφύγουμε από την αυτοματοποιημένη διαδικασία ![]() Συγνώμη γι'αυτό |
|
|||
|
|||
![]()
παρελαβα!
ευχαριστω γιαννη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μολις τωρα τα παρελαβα κ εγω..........εκτος απο τους ιμαντες ειχε μεσα κ ενα τεραστιο καταλογο που ειναι μονο για BMW,(που θα παει θα την παρω καποια στιγμη
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα ελαβα και εγω ακριβως τα ιδια! Ενα τεραστιο ευχαριστω στο Motoraid και στο φορουμ! Καλο καλοκαιρι και οτι χρειαστειτε απο Κεφαλονια στειλτε μνμ!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παρελαβα και εγω.......να εισαι καλα γιαννη
![]() πολυ ομορφα κα πρακτικα ιμαντακια..... ευχαριστουμε και το φορουμ βεβαιως-βεβαιως |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω και εγω με την σειρα μου τον Γιαννη και τους διαχειριστες του φορουμ,πριν λιγο παρελαβα και εγω!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() 1200 ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ MOTORAID ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...!!!!!!!!!!
![]() Last edited by mpekas kostas; 01-08-2012 at 15:46. |
|
|||
|
|||
![]() Τί μου θύμισες τώρα... And anyway... shoot the f.ucking dog, is not ours anyway. Απόσπασμα:
Εγώ παρέλαβα και ευχαρστώ. Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και δεν εχω BMW οποιος θελει τον καταλογο για τις BMW απο την motoraid ας μου πει.
![]() |
![]() |
|
|