![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αφιερωμένο: Όσο για το πως "συζητάμε" με το GeorgeP, είναι από τις ατραξιόν του μαγαζιού. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Φίλε NLS μόλις τελιώσω με το καλό το φτιάξιμο του 1100 gs, θα δεις τι υπερμηχάνημα θα έχω. ![]() Αν δε δουλέψει όπως θέλω θα το γυρίσω στο παπάκι που λες.. ![]() Έτσι όπως βλέπω όμως το νέο GS, καλό φαίνεται αλλα αν δε περπατήσει στην πράξη να δούμε πόσο ικανοποιημένοι θα είναι οι αναβάτες του, θα λέμε μόνο θεωρίες κ θα σχολιάζουμε φωτογραφίες. Last edited by JohnGS1100; 02-10-2012 at 17:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι θα περπατήσει θα περπατήσει.
Για Ελλάδα δεν ξέρω, από τη μια η κρίση από την άλλη θα διαβάζουν το Γιώργο και δεν θα το ρισκάρουν. Θα πάμε όλοι στα παπιά τα αντίστοιχα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μα δεν είπε τίποτα ακόμα ο Γιώργος
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aν σκεφτείς ότι χρειάστηκαν 7 χρόνια για να βγάλουν σε SE το Triple Black, γύρω στο 2019 θα έχεις το δικό σου mod 2013 triple black ή all black SE ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το μοτο τα σπαει ειναι κουκλα δεν εχω λογια να το περιγραψω.Ειναι μια γενια μπροστα.RESPECT
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα σας αφήνω να το γιορτάσετε.
Και σας αξίζει αυτό μετά απο χρόνια πίκρας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak- prn1/527729_420857877963226_659078621_n.jpg[/IMG] ![]() 123 αλαγα εγω περημενα 120 διοτι απο εκη κε πανο για μια μοτο ον-οφ ειναι αχρηαστα κε πολυ δυσκολα να τα βαλης κε κατο για τα υπολυπα Μαλτησταρατα τενερε κλπ τα 140-150 αλογα ητε τα εχεις ητε οχι το ειδιο κανη αφου δεν θα τα χρησημοπιησης ποτε τωρα θα περημενωμαι κε την λυπητερη .... ποσω θα πηγενη το μαλλη ? |
![]() |
|
|