![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Panelast,
πραγματικά για τα ελαστικά έχω διαβάσει μόνο καλά λόγια. Θα σε τηλεφωνήσω για τα Ε07. |
|
|||
|
|||
![]()
Ε 08 περάστηκαν, εκ πρώτης όψεως φαίνονται special,
θα επανέλθω όμως με εντυπώσεις μετά από ταξιδάκι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με τα ε08 εγιναν 3500km κιολας
![]() αψογα στα στροφιλικια του trans......στη Ρουμανια.....οπου και τερματισαν ![]() μεχρι στιγμης δεν το μετανιωσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τερμάτισαν σαν υλικό ή τερμάτισαν στο πλάγιασμα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως συμπεριφέρονται στην απαράδεκτη άσφαλτο των ελληνικών πόλεων;
|
|
|||
|
|||
![]()
...προχθές στον καφε ο evo-Νίκος λέει του Πασχαλη!!!.... τα metzeler(τα απλά),.,., καλα ήταν στη Βουλγαρία-Ρουμανία, αλλα εδω-στη πόλη,.,.μαπα το καρπούζι!!!!!
- του λέω, και τα e08 ,.;. τα ίδια!!!! κ λέει ο Πασχαλης: - άμα βρείτε λάστιχο που δεν γλιστράει στη πόλη, εγω θα σας κάνω .......... ![]() αυτός που κατάλαβε,.,.,.,καταλαβΕ τα λαστιχα μου βγήκαν 160€ μ τα περαστικά & δεν το μετανιωσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() τα Dunlop road smart, δοκιμασμένα σε πολλά σημεία της πόλης και κάποιες φορές με πανικό, χωρίς abs και μέχρι τα 19.000 χιλιόμετρα, με τις σωστές πιέσεις . . . δεν με πρόδωσαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Μειονέκτημα, το έντονο τρέμουλο στα 139-140 και μετά τα 170. Επίσης δεν μας μας "πάνε" τα καθαρά ασφάλτινα. Επόμενο λαστιχάκι, τα MITAS . . . |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητά μέλη του gsforum θέλω να ενημερώσω πως θα έχουμε κάποιες τροποποιήσεις στις τιμές των ελαστικών σε ορισμένες διαστάσεις θα επανέλθω σύντομος με τις τιμές!
Καλές βόλτες |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υπάρχουν και σε τι τιμή ? |
|
|||
|
|||
![]()
περιμενω και εγω για παραγγελια για φιλο απο Βολο!
|
![]() |
|
|