![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μη μασάς ![]() ![]() ![]() ![]() Για 300000χλμ απροβλημάτιστα μας κόβω ![]() ![]() ![]() ![]() Για να σκάνε και τα χιλιακατονμπενήντα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ναι , στα Honda δε συμβαίνουν αυτά.... Αλλά στα Μondesa-Honda (όπως varadero ένα πράμα) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλά να μην ξεφεύγουμε.... Τα χιλιακατονμπενήτα είναι ο -ομοεθνής- εχθρός ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κοψε κανενα Μηδενικο Θοδωρη,τα παραλες.... ![]() ![]() Μακαρι αλλα με αυτα που ακουω και μαθενω για φιλαρακια εδω μεσα το βλεπω χλωμο και δεν ειναι και ασχετοι,απλος λαθος μηχανη πηραν. Οσο για 1200 η 1150 τα 1150 μακραν πιο σκυλια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Καθαρόαιμο άτι θέλω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το ενα ειναι αραβικο και το αλλο ουγγαρεζικο..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...r1150gs-36312/
Εεεεεεειιιιιιιι Πλάκα μας κάνετε με τα χρέπια????? Εδώ ασχολούμαστε με LAMPF & DWALOW στα εργαλεία και τα χρέπια κοπανάνε ολόκληρα ρεεεεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ουγγαρέζικο(=1150) είναι για να σέρνει κάρα
![]() Γιαυτό παίζουν και πολλά 1150 στας ευρώπας με sidecar ![]() ![]() ![]() ![]() Εγώ θέλω αράπικο καθαρόαιμο, εξ' ου και το blacky ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|