![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγω πάλι νομιζα οτι ήταν Απο το ψαρακι!!!(moby dik!!!_) ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κοντά έπεσες
![]() Το βιβλίο το έχει γράψει ένας παππούς του κι από εκεί προέκυψε το "moby" ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
hekima...........
μας χρωστάςςςςςςςς |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε τρελοκομείο υπάρχουν τόσοι που δεν είπανε εγώ σας χρωστάω?
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα σου πω εγώ Sakis απλά από το Αθανάσιος-Θανάσης-Θανασάκης- Σάκης
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να ξέρεις σακις-αθανασιος-θανασης-θανασάκης-θανος ούτε ισπανίδα σύζυγος να ήσουν δε θα είχες τόσα ονόματα αν δεν ήταν αυριο και ο συνονόματός σου , να πρόσεχες ποιος σου χτυπάει το κουδούνι αύριο απογευματάκι (σχολάμε 2+4.5ταξιδι=6, ραιδεστο, επιστροφή 8+4,5=12,5 ούτε γάτα ούτε ζημιά.... ![]() ![]() ![]() αλλά εσύ γιατί απαντάς τη hekima ρώτησα... και αυτή τοποθετήθηκε....σάκις |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
όπου θέλω θα τοποθετούμαι
Θανάση για να βάζουμε λίγο τάξη(Εξάλλου εμείς οι άντρες....... ![]() ![]() Κωστάκηηηη) |
|
|
|||
|
|||
|
ετσι και ηταν ολοι οι θανασηδες κοντα ζαχαρο θα ειχαμε τωρα!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και τι είναι καλέ ο θανος-θανασης-jefe-νακος??? μπόγιας ![]()
Last edited by Syvaris; 17-01-2011 at 23:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Πες μας και για το ψευδώνυμο σου
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| "Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
| "El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
| Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
| "Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
| Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |