![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
αγαπητέ φίλε, σεβάσου κον κόπο μου...
για να το ανεβάσω εδώ μου πήρε όλο το πρωινό μέχρι 14.00, ενώ εσύ μπορείς να το διαβάσεις [εάν πράγματι θελήσεις] σε τρία κλίκ παρακάτω..... γαϊδουριά δεν είναι να τα ζητάς όλα στο πιάτο? Συγκρίνονται δύο λεπτά με έξι ώρες? Κάθε μέρα θέλεις το πρωϊνό σου σερβιρισμένο μέχρι το κρεβάτι σου? αυτά έχω να πω, εσύ αποφασίζεις Υ.Γ. μου αρέσουν τα αστεία, μην παρεξηγείς.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
επειδη αυτα ειναι σοβαρα αστεια γιατρε μου......
![]() πρεπει καποιος να σου πει για το imageshack και ο λογος ειναι οτι καναμε και εμεις 6 ωρες για να ανοιξουμε τις φωτο... ![]() γαιδουρια ειναι που εστησα ενα φιλαρακι μου και δεν πηγα για τεννις και διαβαζα το ταξιδι σου..... ![]() και τελος γαιδουρια ειναι να σε φτιαχνει μια γκομενα καλα-καλα και να σε παρατησει,χωρις να την εχεις αγγιξει... ![]() ![]() ![]() εμενα δεν μου αρεσουν τα αστεια..... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί μΕ το χαλάς ρε Doc? . . . . ...κι εγώ που περιμένω τη μέρα που κάθε BMWδάκιας θα διαθέτει το δικό του φόρουμ! Το φαντάζομαι σε ..."καφέ-χασαποταβέρνα unlimited" ένα πράγμα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί μΕ το χαλάς ρε Doc? . . . . ...κι εγώ που περιμένω τη μέρα που κάθε BMWδάκιας θα διαθέτει το δικό του φόρουμ! Το φαντάζομαι σε ..."καφέ-χασαποταβέρνα unlimited" ένα πράγμα... ![]() Aς σβήσει κάποιος την ρεπετισιόν. Last edited by Uriah Heep; 30-05-2010 at 13:52. |
|
|
|||
|
|||
|
hello Billy!
γιατί ρε?, δεν θα ήταν πιο σωστό να συμμαζευτούν όλοι σε ένα? όλοι αυτοί οι περιορισμοί και ψηλές μάνδρες ΔΕΝ βοηθούν να μάθεις εύκολα αυτά που ζητάς, πληροφορίες είναι σκόρπιες σε πέντε κατευθύνσεις βέβαια, δεν λέω, ακόμα και το μοτο.γρρρρ θα μπορούσε να είναι ένα οικουμενικό φόρουμ, για όλες τις μηχανές... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κρίμα για το ατύχημα και που δεν μπορέσατε να το τελειώσετε όλοι μάζι όπως ξεκινήσατε..αλλά ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό! Όσο λίγες είναι οι φωτογραφίες για να μας μετεφέρουν το τοπίο και την αύρα, άλλο τόσο λίγο φαντάζει το ΜΠΡΑΒΟ για την περιπλάνηση σας.. Και εις άλλα με υγεία..:sm5::sm5: |
|
|
|||
|
|||
|
Τρελοί μου ...παιχταράδες μου!!! Άρρωστοι.....φυσικά είχα διαβάσει κ το tour στο IRAN που το θεωρώ λιγάκι καλύτερο....αλλά και αυτό σκίζει!!!
Χαίρομαι να βλέπω τέτοιους μοτοσυκλετιστές αποτελούν έμπνευση για πολλού πιτσιρικάδες σαν κ μένα!!! Respect |
|
|
|||
|
|||
|
1000
|
|
|
|||
|
|||
|
1000:sm5:και σε σας και στους συριους και καλους δρομους στα επομενα σας ταξιδια σας
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 15-16 ΜΑΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2010 - ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 12-05-2010 07:41 |
| ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΤΑΙΝΑΡΟ 02/01/2010 - 03/01/2010 | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 50 | 08-01-2010 21:32 |