![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Δυστυχώς παραμέλησα αυτό το thread και ούτε άκουσα κάτι γι αυτήν την ομαδική βόλτα και έτσι έμεινα πίσω...
![]() Να περάσετε καλά και καλή επιστροφή...! Μάλλον θα πάω για μπανάκι στη θάλασσα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άμεση ανταπόκριση βλέπω, Μπράβο !
Καλά ήταν περίμενα λίγο καλύτερη οργάνωση στην Γραμματεία |
|
|||
|
|||
![]()
εσενα σε εχουμε ξαναδει απο την συγκεντρωση ειπαμε καποιες φωτο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία ήταν και ήταν καλός και ο καιρός παρόλο που είχε λίγη καθυστέρηση στην γραμματεία...
Δυστυχώς το μόνο δυσάρεστο ήταν το ατύχημα στην επίδειξη της πυρόσβεσης. Ελπίζω μόνο ο αναβάτης - πυροσβέστης να μην χτύπησε άσχημα το πόδι του (τον πήρε ασθενοφόρο και δεν ξέρω πόσο σοβαρά είχε χτυπήσει - έμαθε κανείς?) ![]() ![]() Last edited by Πάνος; 17-10-2010 at 18:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Και φωτογραφίες της αφεντιάς μου από τα test ride:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
ΕΕΕΕΕΕ ρε πως γλυτώσαμε την μπόρααααααα...
Μιλάμε για νερό ![]() ![]() Όμορφα στο μιτινγκ.. Είδαμε κ φίλους και πήραμε και βραβείοοοοοοο viva Ιταλέεεεεεε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Φιλαράκια.... όσοι δεν ήρθατε, χάσατε!!! Η εκδήλωση -εξαιρουμένης της γραμματείας- πιστεύω πως ήταν πετυχημένη... και η παρουσία του φόρουμ μας, δυναμική!!!
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πέρασα πολύ όμορφα και ήδη ετοιμάζομαι ψυχολογικά για Τουρκία και το Πήλιο που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες... ![]() Τι να λέμε όμως....?? Τα ίδια και τα ίδια....??? Αυτή η παρέα........ και για σάμαλη στην Ομόνοια να πάει.... καλά θα περάσει!!!! Τελεία και παύλα... ![]() Και μερικές φωτό -όχι πολλές- που έχω στη διάθεσή μου... Και του χρόνου να 'μαστε καλά να ακολουθήσουμε το συγκεκριμένο event... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πρώτη συνέντευξη του V. Rossi μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του | frits | Αγώνες | 1 | 17-08-2010 18:59 |
Αυστηρή ανακοίνωση Χρυσοχοΐδη για τα συνθήματα | nek21 | Ελλάδα | 14 | 30-03-2010 16:29 |
Moto Adventures Day 1. Meeting - Tour - Show! | SpanosNikos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 120 | 20-05-2009 01:54 |
Επίσημη πρώτη του Βαυαρικού SS στη Monza | danaos | Νέα μοντέλα BMW | 3 | 11-05-2009 23:49 |