![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο ειναι το Plitvice στην Κροατια, εφτασα διπλα του και δεν μπορεσα να το δω , λογω καιρου...
οι φιλοι μου που πηγαν μιλανε για επιγειο παραδεισο με δωματια γυρω στα 20 ευρω... σαν βαζω το βιντεο |
|
|||
|
|||
![]()
κυριε τσομπανη μου,
να χαρεις τ'αρνακια σου πηγαινε με και στο Plitvice... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω καταφτιαχτει...
|
|
|||
|
|||
![]()
Κομάντος, μην μου το πάτε πιο πίσω,ε;
![]() Ζήτησα άδεια 15/7-24/7 από το Δεκέμβριο του 2010 για αυτήν την εκδρομή.. Άντε και δύο ρεπό πιο πριν 13/7. Αναμένουμε λεπτομέρειες!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά για το πιο πριν!
Αλλά αν θελήσουμε να κάτσουμε κανά δυο μέρες παραπάνω, τί θα κάνεις Βίκτωρ; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βικτωρ
μια εβδομαδα δεν φτανει, παμε διακοπες με σκοπο να δουμε μερη και να ξεκουραστουμε, ασε που ξεκιναμε 10/7... χρειαζεσαι ακομα 3 μερες ρεπω... υπολογιζε το το ολο ταξιδι τουλαχιστον 12ημερο, βεβαια δεν ειμαι εγω διοργανωτης, εγω ακολουθω το προγραμμα... εχω αρχισει να πλενω τα σωβρακα... ![]() ετσι? |
|
|||
|
|||
![]()
έτσι!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ταξίδι θα είναι υπέροχο. Έκανα περίπου την ίδια διαδρομή πριν από 5 χρόνια με transalp 600 δικάβαλο (οπότε ο φίλος με το 650 ας μην αναρωτιέται αν μπορεί να το κάνει). Θες/νίκη – Σκόπια - Κόσσοβο – Μαυροβούνιο – Ντουμπρόβνικ – Σπλιτ – Ζαντάρ – Plitvice – Λουμπλιάνα – Villach . Προτεινόμενα μέρη για επιπλέον διαμονή Ντουμπρόβνικ , Plitvice , Villach (στη γύρω περιοχή ). Θα ανεβάσω και φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ |
|
||||
|
||||
![]() .... τις περιμένουμε ... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010! | Arkas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 719 | 10-06-2013 15:38 |
To GSForum Ταξιδεύει στα Βαλκάνια 9/7/2011 !! | tsompanis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 474 | 30-01-2012 20:10 |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 21-07-2011 23:59 |
To GS Forum ταξιδεύει στο Ντουμπρόβνικ 27 έως 31-10-2010!!! | Arkas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 123 | 29-09-2010 13:53 |