![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() .............αφού ευχαριστηθήκαμε βολτίτσα με τα ποδήλατα...... επιβιβαστήκαμε στα οχήματα.... και αυτή τη φορά ο προορισμός μας ήταν... η τοποθεσία όπου θα λάμβανε χώρα το περιβόητο Πικ-Νικ...
....μαγευτική η τοποθεσία.... ....δείτε......................................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ............................ |
|
|||
|
|||
![]() .......μερικές ακόμα εικόνες από τη διαδρομή.... με μουσική υπόκρουση.... Μιχάλη Χατζηγιάννη......
............κι αν είσαι θάλασσα.... εγώ σ'αγκάλιασα......κι αν είσαι άνεμος.... εγώ σε κράτησα.... κι άμα το αύριο είναι στο χέρι μου.... θα 'σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου...... Ο δε Balou.... ο σκυλάκος του Ζήση που φαίνεται μπροστά μου.... για κάποιο λόγο... βιαζόταν να κατέβει απ΄το αυτοκίνητο.... ....δείτε μόνοι σας τι εννοώ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ..... δείτε τη γνωριμία με την παρέα.... την τοποθεσία.... και τον απίθανο ψήστη μας !!!
Τεό σ' ευχαριστούμε πολύ !!!!! Είναι γνωστό ότι είσαι επιτυχημένος ψήστης !!! ![]() ![]() Όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα... μικρά μεγάλα !!! Υ.Γ. Το σημαντικότερο όλων... είναι ότι πήρα άλλη μία ψήφο εμπιστοσύνης... αυτή του Νάπο!!! Σε ανοιχτή ψηφοφορία... ![]() Last edited by CPretenteriS; 05-12-2010 at 19:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Ο καιρός πολύ ζεστός γιαυτό και ξεκινήσαμε τα θαλάσσια σπορ
|
|
|||
|
|||
![]() ...η παρέα.... μάλλον ήρθε πεινασμένη.... γιατί δεν είχαμε ακόμη προλάβει να παρκάρουμε... και τα κάρβουνα είχαν ήδη ανάψει....
...και το τραπέζι.... γέμιζε.... με αφθονία γεύσεων....... ![]() ![]() ![]() Στο τέλος βέβαια.... όπως πάντα..... μείναμε νηστικοί... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .............................................. |
|
|||
|
|||
![]() Η μασκώτ της εκδρομής.... Κωστής.... συνονόματος μου... Με τέτοιο όνομα... ήταν ποτέ δυνατόν να μην αποτελέσει βασικότατο στέλεχος της σημερινής εκδρομής......???
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..... μετά από εμένα.... ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε Κωστή..... αφιερωμένες οι φωτό... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Δεν ξέρω τι λένε οι γονείς...... αλλά το παιδί "φέρνει" στη μαμά του... ας μη γελιώμαστε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 05-12-2010 at 19:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Η λίμνη
|
|
|||
|
|||
![]() Τεό και CPS.... σε περιπτύξεις.....
![]() ![]() ![]() QUIZ: Τι κρατάει ο CP??? Γιώτααααααα............ θέλω κι άλλα τέτοια μπαλάκιααααα..... Υ.Γ. Ο Τεό πρέπει να έφαγε 78.... ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 05-12-2010 at 19:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή επιλογή
|
|
|||
|
|||
![]() ....ο ψήστης Τεό.... και ο βοηθός του... Νάπο... (με ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ αυτοκίνητο παρακαλώ...) !!!
![]() ![]() ![]() Μην ξανακούσω τίποτα για Μέρκελ..... κάηκες !!!! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πικ νικ από τους "Φίλους του Παιδιού", την Κυριακή 6/6/20120. | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 05-06-2010 11:35 |
Γράμμα στο παιδί σας από τον Άγιο Βασίλη | george1968 | Διάφορα | 6 | 06-12-2009 12:19 |
Άγιο είχε ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 13 | 22-11-2009 10:47 |
Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 05-04-2009 23:17 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 14:57 |